Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Počutje po klistiranju

Počutje po klistiranju

Pozdravljeni,
včeraj sem se prvič klistirala – liter vode, pol žličke bazičnega praška. V poziciji sveče 5 minut, potem še 10 minut ležanja z dvignjeno medenico. Na wc sem šla dvakrat – takoj ko sem vstala in potem še po desetih minutah. Po vsem tem sem spila še liter vode.
Problem je naslednji: po vsem tem sem imela še vedno občutek, kot da se mi nekaj pretaka po želodcu oziroma črevesju. V zgornjem delu. Nekakšen neprijeten občutek. Zjutraj sem se komaj vstala, imela sem rahlo povišano temperaturo (37,1), bila sem omotična in rahlo me je bolela glava.

Kaj bi bil lahko vzrok za tako slabo počutje? Morda dejstvo – napaka -, da vode nisem segrela, ampak sem se klistirala s hladno vodo (sobna temperatura)? Pozabila sem, vem, da ne bi smela.

Na splošno imam kup težav z želodcem: boli me zgornji del (sredina (žlička) in levi), ves čas me napenjan (tudi na tešče). Ves čas sem prehlajena in utrujena. Vem, da imam kandido in da sem zakisana (v zadnih dveh letih sem pojedla 10 antibiotikov). Bioresonanca mi je pokazala kup alergij, zato se včasih zelo težko držim diete, saj od zelenjave lahko jem le korenje, peso, grah in brokoli. Ne jem mleka in mlečnih izdelkov, krompirja, od mesa le purana in včasih ribo, od sadja le grejpfrut, slive, včasih grozdje in banane. Na jajca in sojo sem baje alergična. Pijem veliko lanenega olja, pa tudi repičnega in olivnega, a še vedno hujšam. Hodim na terapije (proti alergijam), pijem bazične praške, jemljem minerale in vitamine, preparat proti kandidi (Candida clear), pijem veliko vode. Ne jem sladkega, na dan spijem le skodelico kakava (100%, ekološki, brez sladkorja) z ovsenim mlekom.
Zdaj sem želela začeti še s klistiranjem, a se je končalo z zelo slabim počutjem in omotičnostjo. Kaj mi svetujete? Je vzrok za to prehladna voda? Prevelika zastrupljenost? Ali morda kaj tretjega?

Hvala za odgovor

Mislim, da je klistiranje, kljub reakciji, za vas dobro. Pazite na temperaturo vode, ker je hladna voda za čreveske šok.

V vaši terapiji pa pogrešam dobre probiotike. Jih jemljete? Poleg tega ne verjamem, da ste alergični na tako veliko zelenjave.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close