Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca počutje

počutje

imam problem, ki pa se ne pojavlja vsakodnevno. Takole je: ponavadi) v stoječem položaju se mi začne vrteti, me oblivati vročina, megliti pred ocmi, v tem casu mi vsa hrana smrdi, boli me celoten trebušni predel. To se pojavlja obcasno , lahko tudi vsak dan nekaj dni skupaj. Ko se uležem je dobro razen trebuh me se vedni tišči, boli. Bila sem pri svoji osebni zdravnici, mi je rekla da je to zaradi prenizkega pritiska (pod 100 in ponavadi pod 60), pregledali so mi kri – vse ok. pomislila sem na psihični izvor (izpiti ipd) vendar se mi je tozgodilo tudi v neizpitnih obdbojih, nic stresnih dni. Mi lahko kaj poveste? hvala in LP

Spoštovani!

Prosim vas, da mi sporočite nekaj več podatkov o vaših prehranskih navadah (zajtrk, število obrokov, sestava obrokov) ter podatek o morebitni alergiji, srbenju kože ali izpuščajih.

Lepo vas pozdravljam.

Danica Rotar Pavlič

Pozdravljeni. Zajtrk sem imela reden oziroma ga se imam, razen ko imam te tezave mi ne disi nic. Sestava hrane je kar se da pestra, sadje, zelenjava, malo rdecega mesa, vec belega, mlečni izdelki.Obrokov imam po navadi 3, mes letom (fax) pa tudi vmesne malice (ali dopoldan ali popoldan), odvisno od urnika so tudi obroki, ampak ce sem ze zelo lačna raje nekaj malega dam v usta, ker sem drugace resnicno zelo sibka.
Alergije nimam nobene, koža me srbi kadar ni dovolj vlažna (uporabljam kremo, ker imam noge -kožo zelo suho), vsake toliko pa se mi pojavijo nekaksni ‘vodni’ mehurcki po prstih na rokah, ki samodejno izginejo.
Upam da bom s tem opisom kaj pomagala, da boste lahko svetovali. najlepša hvala in lep pozdrav

Spoštovani!

Najverjetneje je počutje res posledica nižjega pritiska, ki ga občasno izmerite. Ker so nižje vrednosti pritiska zaščita pred mnogimi obolenji, vam glede tega ni potrebno skrbeti. Morda – kot test – za nekaj časa izkjučite mlečne izdelke, da boste preverili, ali imate neke vrste nutritivno alergijo.

Lep pozdrav.

Danica

New Report

Close