Najdi forum

Lep pozdrav,

Poleti bi rada delala kakšen mesec – ni važno kaj, samo da bi kaj zaslužila za počitnice. Študiram pa ruščino in slovenščino.Bila sem tudi v Rusiji pol leta na izpopolnjevanju jezika. Delala sem že v administraciji, v vrtcu, kot tajnica (znam 10prstno slepo tipkati), prevajam v ruščino…. Znam rusko, angleško, malce nemško in bolgarsko. Računalnik uporabljam – word, exel, internet.
Če koga zanima ali mi lahko svetuje, na koga naj se obrnem, bi mu bila zelo hvalezna.

LP
N.

Dopisala sem se svoj email, vkolikor…..:)

poskusi 031688384

Obisci kaksen studentski servis-sigurno bos kaj nasla zase…

pa srecno!

p.

…punca išče delo za en mesec, ne pa N21.

In kaj je tam?

Kaj pa je to N21? Kaksne mrezne/piramidne fore? Prodajanje megle itd.? Ne to pa res odpade. Kaj konkretnega. Zal sem brez statusa in mi na studentskem servisu ne morejo pomagat.
LP

N21 je okrajšava za network 21 ali Amway…nekateri se v tem najdejo, večina pa ne

Če kaj prav vem, ti eno leto po preteku statusa še vedno nudijo možnost dela preko študentskega servisa. Sicer se ti pa izplača delati preko avtorskih honorarjev: povprašaj pri kaki založbi ali oddaj prošnjo na Delo, kjer se veliko lektorira. Ravno nekaj dni se je ena pritoževala, da pri Delu lahko dela le preko avtorskih pogodb in da je nočejo zaposliti za redno. Tebi bi pa to ravno pasalo. Poskusiti ni greh.

New Report

Close