POČITNIŠKO DELO
Pozdrav !
Obiskujem 3.letnik Gimnazije Vič in iščem kakšno zaposlitev med počitnicami. Doma imam psa in mačka tako da znam skrbeti za živali, jih sprehajati, jih kopati,…
Imam izkušnje z varstvom majhnih otrok. Zelo dobro govorim angleško in tudi nekaj nemščine znam.
Sem odgovorna , zrela oseba, ki ve kdaj se dela in kdaj je čas za zabavo. 15 let sem se ukvarjala s plesom in gimnastiko in sem zelo športna oseba.
Kontakt: [email protected]
Lep pozdravček,
Slovensko podjetje.
http://www.ttmarketing.org/ales
Zdravo!
Sem Živa Korda, stara sem 20 let in sem končala 4. letnik gimnazije. Iščem počitniško delo v okolici Slovenske Bistrice in Maribora.
Sem točna, odgovorna, vljudna in prijazna. Veselim se vsakeršnega dela, najraje pa bi čuvala otroke, saj jih imam zelo rada, vendar izkušenj na tem področju nimam.
Kontak: [email protected]
Veselim se vašega odgovora.
Lep pozdrav.
Živijo!
Sem Tanja Germovnik, stara 16 let. Končala sem 2. letnik srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana (smer: predšolska vzgoja), zanima me kakršno koli počitniško delo, v Ljubljani in njeni okolici.
Lep pozdrav 😀
Zanima me več podrobnosti o tem delu, vendar vam nisem mogla poslati e-maila, zato prosim če bi me lahko o tem kontaktirali na mailu: [email protected]
hvala, LP
Tanja
Mene tudi zanima za delo v kozmetiki, ampak ko vam pošljem mejl mi ga da samo zgrešeno… vse dodatne informacije o delu mi pošljite na mejl: [email protected]
Pozdrav!
Sem dijakinja Srednje zdravstvene šole M. Sobota, končala sem 1. letnik. Če mogoče ve kdo za kakšno počitniško delo v okolici Murske Sobote ali pa Goričko, naj mi piše na gmail: [email protected]
Lep pozdrav!
pozravljeni!
sem dijak šolskega centra za pošto, ekonomijo in telekomunikacije, ( sem 1 letnik ekonomije) in me zanima če bi me lahko kdo vzel za kakršno koli delo v Ljubljani ali pa v Litiji. Lahko delam tudi več kot samo med počitnicami.Pišite mi na email: [email protected]
lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Sem dijak srednje šole tehniških strok Šiška. Končal sem šolo (1letnik) in iščem kakeršnokoli delo v Ljubljani ali bljižni okolici. Spoznam se na računalništvo ter lahko opravljam manjša fizična dela. Lahko delam več kot samo med počitnicami.
Pišete mi lahko na email: [email protected]
Lep pozdrav
Gašper
Pozdrav!
Sem dijakinja Srednje šole Slovenska Bistrica, končala sem 1. letnik gimnazije. Želela bi kakršnokoli počitniško delo v okolici Slovenske Bistrice, Poljčan, …
Pozdravljeni!
Sem dijak Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu, končal sem 2. letnik gimnazije. Prihajam iz okolice Ljubljane, natančneje iz Medvod. Želel bi si kakršno koli delo.
Sem dijakinja Srednje ekonomske šole v Lj, konačla sem 2 letnik. Iščem počitniško delo v Postojni ali okolica Postojne.
Kontakt :[email protected]
Pozdravljeni,
V srednjo šolo sem hodil na Gimnazijo Kranj, sedaj pa sem študent strojništva na fakulteti za strojništvo v Ljubljani, UNI smer. Uspešno sem zaključil 1. letnik. Tekoče govorim angleško in nemško. Imam opravljen certifikat za 3D modeliranje v Solid Worksu, vešč pa sem tudi drugih osnovnejših programov kot npr. Word ipd.
Vajen sem tudi fizičnih naporov, tako da bi z veseljem poprijel za kakršno koli delo. Imam vozniški izpit B kategorije, tako da prevoz ni problem, delo pa iščem predvsem v Kranju oziroma v njegovi okolici v času poletnih počitnic (do oktobra).
Za vsako ponudbo na moj email bi bil iskreno hvaležen!
LP
Luka
EMAIL: [email protected]
Zdravo.
Tudi jaz iščem počitniško delo in sicer v Idriji, okolici Idrije ali v Logatcu. Imam sicer 14 let, Decembra jih bom dopolnila 15. Vajena sem trdnega dela, sem odgovorna oseba imam pa tudi kar nekaj izkušenj iz gostinstva, ker je oče imel bar.
Če kdo ve za kakšno delo naj mi prosim piše na [email protected]
Lp
Čez nekaj dni bom star 15 let in se zanimam za počitniško delo. Najraje bi delal v Ljubljani ali okolici do Kranja. Sem iz Tacna. Prosim odgovorite mi na moj e-mail [email protected]. Vrsta dela ni pomembna.. Hvala za odgovor
Pozdravljeni,
Sem dijak kar dveh šol v Mariboru in rad bi pridobil bilo kakšno počitniško delo. Sem priden in delaven, ni mi problema narediti nič, saj sem tako bil vzgojen. Star sem 17 let, čez dva meseca bom dopolnil 18 let. Torej zanimam se za bilokakšno delo v Slov. Bistrici, Slov. Konjicah, Zrečah, Oplotnica ali okolici.
[email protected]
lp
Pozdravljeni,
Sem Klemen star sem 19 let (konec avg. 20) obiskoval sem Tehniški šolski center Kranj ter uspešno zaključil program PTI elektrotehnik. Zanimam se za kakršno koli delo, lahko tudi varstvo mlajših otrok starih do 6 let, ker ob otrocih zelo uživam.
Prosim, da odgovor pošljete na moj e-mail: [email protected]
Lp klemen
Pozdravljeni,
iščem ljudi, ki jih zanima prodaja kozmetike. Možnost zaslužka je od 15-25% od prodaje, kasneje lahko tudi 35% od prodaje. Starost ni omejitev, samo da imate motivacijo do prodaje. Delo ni zahtevno in vam ne vzame veliko časa 🙂
Za več informacij me kontaktirajte na [email protected]
Maja
Spoštovani delodajalci,
vidim, da vas je še ostalo nekaj, ki se ne branijo študentske pomoči (glede na stanje kakršnega imamo danes v državi).
Sem Jerneja Stepišnik, stara 21 let iz Mislinje oz. Dravograda in prav tako, tudi jaz iščem študentsko delo. Sem absolventka, pripravljena poprijeti za kakršnokoli delo, komunikativna, zanesljiva, odgovorna…
Torej, če se najde kdo, ki ve za počitniško delo na Koroškem za dlje časa, ga prosim da me kontaktira na mail [email protected].
lep pozdrav