Najdi forum

Pozdravljeni!

Stara sem 18 let in obiskujem zadnji letnik Ekonomske gimnazije v Kranju. Tudi sama bi si rada našla delo, ki bi ga opravljala med počitnicami. Ustrezalo bi mi delo v Kranju oziroma njegovi okolici in Kamniku oziroma okolici ter v Cerkljah na Gorenjskem, od kdaj do kdaj bi delala, ni važno. Veseli me delo z ljudmi in živalmi. Prihajam iz občine Cerklje na Gorenjskem. Za prevoz bom poskrbela sama. Sem sramežljiva, vendar prijazna in pridna, dobro znam angleško. Če ima kdo kakšno ponudbo, naj mi piše na e-mail [email protected].

Hvala in lep pozdrav!

Živjo!
Sem dijakinja, stara 16 let (končujem 1 letnik), sem aktivna športnica in med poletnimi počitnicami bi opravljala počiniško delo v okolici Ljubljane.
Dobro se znajdem med kupi papirja, dobro se razumem z manjši otroki , znam masirati (nimam izpita ampak veliko izkušen), spoznam se na veliko športov (atletika, tenis, ki sem ga tudi že učila..)
Za ponudbo mi pošljite na e-mail: [email protected]

Živjo!
Sem dijakinja, stara 16 let (končujem 1 letnik), sem aktivna športnica in med poletnimi počitnicami bi opravljala počiniško delo v okolici Ljubljane.
Dobro se znajdem med kupi papirja, dobro se razumem z manjši otroki , znam masirati (nimam izpita ampak veliko izkušen), spoznam se na veliko športov (atletika, tenis, ki sem ga tudi že učila..)
Za ponudbo mi pošljite na e-mail: [email protected]

Pozdravljeni!

Sem dijak 4.letnika računalniške šole, star 18 let iz Raven na Koroškem in iščem počitniško delo za mesec julij. Imam veliko voljo do dela, opravljal bi kakršnakoli dela kot na primer težja fizična, delo na računalniku, delo na tereno..
Če je kakšno prosto mesto me kontaktirajte: [email protected]

Pozdravljeni!
Sem dijak 4. letnika Gimnazije Bežigrad in se zanimam za delo med poletnimi počitnicami. Sem delaven, zanseljiv, natančen…
Če imate kakšno prosto mesto, me prosim kontaktirajte na [email protected] .

Hvala

Pozdravljeni!
Sem dijakinja 4.letnika Srednje zdravstvene šole Ljubljana in bi bila vesela počitniškega dela, saj bo denar še kako prav prišel za nadaljni študij. Sem odlična učenka, vestna, delavna, dobro prilagodljiva v timu, imam izkušnje na področju zdravstva(za sabo imam že kar nekaj prakse- pediatrija, psihiatrija, nevrokirurgija, abdominalna kirurgija,..)… . Sem tudi prostovoljka Rdečega križa. V kolikor kdo potrebuje pomoč, nego na domu,… me prosim kontaktirajte na mail: [email protected] .
Hvala in lep pozdrav.

Priporočam tudi kakšen ogled na študentski servis, v časopisih ali pa sami oddajte oglas za delo ( v časopis ). LP

Lepo pozdravljeni,
v mesecu juliju, lahko tudi dalj časa, iščem delo varuške otrok, v okolici Škofje Loke, Cerkna, Idrije, Žirov … Sem študentka 4. letnika pedagoške fakultete in imam že precej izkušenj pri delu z otroki. Med šolanjem sem opravljala prakso v razredu, letošnje leto sem prakso opravljala 1 mesec. Sicer sem tudi mentorica pionirjev v gasilskem društvu, v prostem času pa pazim tudi na enoletno nečakinjo.
Če potrebujete varstvo mi pišite na mail: [email protected]

LP Iščem počitniško delo v Mariboru od 20 junija pa do 1 septembra.Sem resen,deloven in zanesljiv.Sem dijak 1 letnika srednje šole SERŠ, ampak to nima veze z mojim delom dalam lahko več stvari od fizičnih do poslovanja,prodajanja,…
ČE IMA GO KAKŠNO PONUDBO PROSIM NA GMAIL [email protected] ali po telefonu na 040773912
lp

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, koliko od vas vas je na tak način dobilo delo? Delodajalca si moraš poiskati, v redkih primerih on poišče tebe, razen če seveda ne potrebuje točno določenega profila.

Pozdravljeni!
Sem Dunja, stara 20 let in se zanimam za počitniško delo (julij, avgust, september). Končujem 4. letnik Srednje ekonomske in trgovske šole Nova Gorica. Za nadaljni študij sem si izbrala Višjo strokovno šolo smer mehatronika.
Kar se tiče vrsta dela bi mi še najbolj ustrezalo kakšno delo v proizvodnji, skladišču, fizična dela ali kaj podobnega.
Še najbolj pri srcu bi mi pa bilo karkoli v zvezi z mehatroniko ali strojništvom, ker pa nimam izkušenj s tega področja, bi bila zelo vesela kakršnega koli znanja, ki ga lahko delite, saj me to res veseli in se hitro učim.
Izogibam pa se delu v gostinstvu in prodaji.

Najraje bi delala v Novi Gorici oz. v njeni okolici, Goriška. Imam tudi lasten prevoz.
Sem pa se odločila tukaj napisati zato, ker se večinoma po m-servisu in podobnih straneh dobi le gostinstvo, dela ki bi pa meni ustrezala pa so povečini rezervirana za moške.

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem.
Lep pozdrav.

Kontakt: [email protected]

Živjo,
zanimam se za počitniško delo, lahko je karkoli razen strežba, sicer pa končujem 1. letnik gim Moste (bom odličen) in sem star 15 let.
Kontakt na [email protected]

Že vnaprej se Vam zahvaljujem.
Lep pozdrav.

Zdravo!

Zanimam se za počitniško delo. Karkoli, toda s strežbo imam malo manj izkušenj. Imam izkušnje s čuvanjem mlajših otrok. Sem dijakinja Gimnazije Poljane in sem stara 16 let.
Prosim, če me kontaktirate na [email protected]

Že vnaprej se Vam zahvaljujem!

Spoštovani!

Sem dijakinja 3. letnika Gimnazije Murska Sobota. Iščem delo prek poletnih počitnic, moje izkušnje pa so delo na sejmih (hostesa) in nekaj malega strežbe. Med svojimi dobrimi lastnostmi bi omenila hitro učenje, odgovornost, vljudnost, vestnost in komunikativnost. Iščem podobno delo kot so moje izkušnje, sem pa pripravljena tudi na kakšno drugo delo, predvsem v marketingu, telefonski prodaji ali kaj podobnega.
Prosim, če me kontaktirate na [email protected]

Za odgovor se Vam že vnaprej zahvaljujem.

Pozdravljeni!
Star sem 15 let in končujem osnovno šolo. Zanima me če na kakem delavnem mestu iščejo osnovnošolce.
Hvala za informacije, Lp Mark

Pozdravljeni!

Moje ime je Sašo ni mi uspelo končat uspešno 4 letnika zato ne morem na prvi rok mature, z tem pa sem zelo otežil situacijo doma in ker res rad delam sem odgovoren, točen, vztrajen, znam ločit službo od družine in seveda obratno si želim zaposlitev lahko redno lahko za določen čas lahko pa prek študentskega servisa. Sem iz Ormoža in iščem delo v širši okolici(LJUTOMER, MURSKA SOBOTA, PTUJ), Vesel bom vsakega klica oziroma vsake ponudbe, vaše zaupanje vam povrnem z maksimalnim trudom za vas oziroma vaše podjetje.

tel:031 710 606

E-mail: [email protected]

Živjo!

Sem dijakinja 1. letnika Gimnazije Poljane in iščem poletno službo.
Sem aktivna športnica, vestna sem z otroki in domačimi živalmi, zelo dobro znam angleško, dobro pojem.
Imam izkušnje s čuvanjem otrok (poleg tega imam mlajšega bratca).

Ker imam popravni izpit iz matematike, bi lahko začela delati šele julija, ampak bi bila zelo vesela, če bi lahko kaj našla.

Sem odgovorna, točna, zabavna, vztrajna.

Prosim, če me kontaktirate na: [email protected]

Živjo
Moje ime je Andraž in bom 20 junija star 15 let.
Zelo rad bi čez počitnice kaj zaslužil.Delal bi v okolici
Mengša v dopoldanskem času.

Živjo
Moje ime je Andraž in bom 20 junija star 15 let.
Zelo rad bi čez počitnice kaj zaslužil.Delal bi v okolici
Mengša v dopoldanskem času.Moj email je androzun@
hotmail.com

Lep pozdrav vsem

Kot mislim že vsi tukaj veste, da je počitniško delo zelo težko najti, zato se sedaj obračam na vašo pomoč in vaše nasvete. Sicer sem dijakinja srednje vzgojiteljske šole v Metliki. Prihajam iz Novega mesta.V poletnih mesecih bom dopolnila 18 let. Uspešno končujem že tretji letnik in imam na svojem področju že kar veliko izkušenj po vrtcih in domovih. V sklopu šolanja sem opravljala redno prakso dvakrat v vrtcu v Ciciban v Novem mestu po teden dni in kar dvakrat po 14 dni v vrtcu Metlika. Tam smo opravljali čisto vsa dela od res samega vzgojnega dela in nege otrok, do čiščenja vrtca in okolice. Dejavna sem tudi na različnih delavnicah za mlajše otroke, kjer ustvarjamo zelo veliko različnih stvari. V prostem času me radi zaposlijo sorodniki tudi z varovanjem njihovih otrok. Zato lahko zagotavljam,da imam res že veliko izkušenj. Ampak najti delo za pomočnika v vrtcu ali za zasebno varstvo na domu ni tako lahko, zato prosim tudi vas za nasvete, kontakte tistih staršev, ki otroke ne morejo dati v vrtec, da lahko čuvam otroka tudi na domu, ker se mi dozdeva, da bi sama lahko veliko bolj vzgojila otroka, ker imam že veliko tako teoretičnega znanja, kot tudi praktičnega. Ampak mislim, da se vsi zavedamo da dijaki ne moremo dobiti službe med počitnicami, brez različnih vez. Zato upam,da ob pogledu na moj odgovor dobim kakšen pozitiven nasvet ali celo kontakt.

Delala bi lahko tako v vrtcu ali po domovih ali nasploh v katerem koli poklicu, sem resna in odgovorna oseba.

Vse nasvete in kontakte, ter dodatne informacije mi lahko pošljete na moj mejl : [email protected]

Delam pa lahko v okolici Novega mesta 🙂
Metka Mlakar

New Report

Close