POČITNIŠKO DELO
Pozdravljeni!
Ime mi je Tia in že nekaj časa iščem počitniško delo, zakaj ne bi poskusila še tu…
Stara sem 18 let, ravnokar sem končala splošno gimnazijo in iščem delo za čas enega meseca (avgust 2011) v Ljubljani in njeni okolici. Sem komunikativna, urejena in željna novih izkušenj. Kontakt: [email protected]
Lep Pozdrav
Pozdravljeni.
Sem Tonka in, tako kot vsi na forumu, iščem počitniško delo.
Končala sem 3. letnik Gimnazije Slovenj Gradec in delam že od svojega 16.leta, tako da imam kar dosti delovnih izkušenj. Delala sem že v proizvodnji, tajništvu, opravljala najrazličnejše ankete, bila promotorka in degustatorka,…
Sem komunikativna, vestna, urejena in delavna.
Delo iščem v Slovenj Gradcu in njegovi okolici. Delam lahko še cel august, saj moram septembra iti v šolo, delam pa lahko tudi prek šolskega leta, in sicer med vikendi.
Moj mail je: [email protected]
Zelo vesela bi bila vsakršne ponudbe.
Lep pozdrav, Tonka
Zdravo!
Sem 20 letni študent kmetijstva. Zanimam se za kakeršnjakoli dela v zvezi z gojenimi rastlinami na kmetiji ali na čem drugem, kjer se ukvarjajo s tovrstnimi panogami. Imam veliko veselja pri deli z rastlinami, zato tudi študiram, kar študiram, doma sicer nisem s kmetije, vendar imamo njivo, katero sam obdelujem. Tako sem si nabral tudi nekaj spretnosti, seveda pa se zavedam, da se moram še marsikaj naučiti. Če je potrebno sem pripravljen delati tudi kaj drugega, npr. živinorejska dela. Stanujem na notranjskem, tako da bi prišlo v poštev notranjska, ali pa južni del ljubljanske regije, saj bi uporabljal lasten prevoz.
Za odzive se zahvaljujem že v naprej
Lp!
Živjo!
Sem 19 letna študentka bibliotekarstva in informatike in iščem počitniško delo z možnostjo nadaljevanja dela ob študiju. Zanima me turizem(narejeno imam srednjo turistično šolo) pa tudi prodaja (v trgovinah) mi ni tuja. Sem organizirana, resna in komunikativna ter pripravljena poprijeti za razna dela.
Kontakt: [email protected]
Hei!
Sem 16 letna dijakinja in končala sem 1. letnik v splošni gimnaziji. Izkušnje imam v strežbi, lahko pa se hitro prilagodim tudi drugim opravilom. Prosila bi za delo v Kranju z okolico, v poštev pridejo tudi Medvode, Semlednik, Škofja Loka.
Delam lahko cel august, saj moram septembra iti v šolo, delam pa lahko tudi prek šolskega leta, in sicer med vikendi.
Zdravo!
Sem 17 letna dijakinja turizma in nujno iščem počitniško delo in sicer v terminu junij, julij in avgust.
Hitro se privadim na delo saj sem že delala na veliko sejmih, v pisarnih, raznih turističnih agencijah in tudi kot hostesa.
Sem organizirana, resna, komunikativna in željna novih izkušenj.
Prosila bi vas za delo v Celju z okolico, lahko tudi v Žavcu in Petrovčah in Levcu.
Za vse odgovore se zahvaljujem že v naprej!
Lp
kontakt: [email protected]
Lep pozdrav ! Sem dijakinja 4. letnika, končujem gimnazijo v Ljubljani in iščem poletno delo, en mesec julija ali avgusta. Sem pridna, komunikativna, prijazna do ljudi, lahko delam v različnih okoljih. Za kontakt pišite mail na : [email protected]
Lep pozdrav 🙂
Odprte so še zadnje registracije pred zaključkom obdobja, ki prinaša soliden stalni dohodek. Veliko nas je, ki smo že skočili na hitri vlak. Več info: v angleščini[/url] ali slovenščini[/url].
[sub]Registracija članstva bo veljala le ob potrditvi el. pošte – mogoče jo bo potrebno poiskati v vsiljeni pošti.[/sub]
Lep pozdrav!
Sem dijakinja 4. letnika stara 18 let in končujem 4 letni program srednje zdravstvene šole Celje,iščem delo v okolici Zreč, Slovenjskih Konjic, za mesec julij, avgust, september, ta vmesni čas po možnosti bi imela 10 dnevni dopust, po vaši želji. SEM pridna, delavna, hitro se privadim imam delovne izkušnje na področju zdravstvene nege. In si zelo želim dobiti kakršno koli delo.
Za vnaprej razrešeno rešitev se vam lepo zahvaljujem in vas lepo pozdravljam
Moj kontakt: [email protected]
Živijo!
Sem dijakinja 2. letnika gimnazije v Slovenski Bistrici in pred kratkim dopolnila 17 let. Iščem kakršnokoli počitniško delo v okolici Slovenske Bistrice v juliju in avgustu. Ima delovne navade, hitro se navadim na delovno okolje in skoraj tekoče govorim nemško.
Lep pozdrav
Pozdravljeni!
Sem dijakinja 4. letnika Gimnazije Celje-Center, smer predšolska vzgoja. Stara sem 19 let. Iščem počitniško delo (julij, avgust, september) v okolici Celja. Do sedaj sem dve leti počitniško delala v gostinstvu tako, da sem vajena dela z ljudmi. Iščem pa delo kot je pomoč pri prodaji ali animiranje otrok, varstvo otrok.
Sem resna, komunikativna, zanesljiva, imam delovne navade.
Moj kontakt: [email protected]
Pozdravljeni!
Sem Jo Zornik, dijakinja 1. letnika Gimnazije Ledina. Stara sem 16 let in iščem delo popoldne, ob vikndih in čez počitnice. Začnem lahko TAKOJ! Sprehajanje, čuvanje, oskrbovanje hišnih ljubljenčkov, varovanje otrok, delo v gostilni…
Vajena sem dela z ljudmi, saj sem delala po različnih podjetjih, imam delovne navade, sem zelo organizirana in zanesljiva.
Kontakt: [email protected] :)hvala
Pozdravljeni
Sem 23-letni študent lesarstva iz okolice Murske Sobote. Iščem počitniško delo v okolici Murske Sobote.
kontakt: [email protected]
Pozdravljeni!
Sem dijakinja 1.letnika zdravstvene šole.Stara sem 16 let in iščem počitniško delo med poletnimi počitnicami.
Rada delam z ljudmi in živalmi.Pripravljena sem delati v gostilni,čuvati hišne živali ali čuvati otroke.
Za več informacij pišite na : [email protected]
Lep pozdrav!
Sem dijakinja 1. letnika zdravstvene šole. Stara sem 16 let in iščem počitniško delo v okolici Maribora ali ob obali. Sem prijazna in vestna. rada delam z ljudmi, otroci in živalmi.
Za kakšno prosto mesto kontakt : [email protected]
heiiii!
Poleti bom stara 15 let in se zanimam za počitniško delo. Najraje bi delala dopoldne, prihajam pa iz okolice Laškega. Delala bi pa tudi v okolici Celja. Prosim odgovorite mi na moj e-mail [email protected]. Delo ni pomembno kakšno je. Meni je važno le to da bom lahko prispevala v družinsko blagajno in že skoraj sama skrbela zase.
Lp Tjaša