POČITNIŠKO DELO
Če bi katera rada plesala kot gogo plesalka v klubu v LJ naj se javi! Junij, julij, avgust vsak čet/pet/sob, 50€ na noč.
Samo polnoletne!
Živjo!
Tudi jaz si iščem delo, ki bi ga lahko opravljala med počitnicami (do konca septembra). Stara sem 20 let in sem zaključila 1. letnik – smer krajinska arhitektura. Imam lasten prevoz, vendar bi najraje delala nekje v okolici Škofje Loke, oz. okolice severne Primorske. Sem natančna, vestna in zanesljiva. Vrsta dela ni pomembna (administracija, lažja fizična dela, oblikovanje, delo z otroki). Hvala za odgovor.
Lep pozdrav, Marjeta
hei,
stara sem 16(končala 2.letnik gimnazije Brežice) on prav tako iščem zaposlitev-po možnosti v posavju, če kdo potrebuje sem dosegjva na naslovu: [email protected]
Kakšno delo bi to bilo i je vseeno.
Mojca
Živjo.
Končala sem trtji letnik programa kemijski tehnik in iščem kakršno koli počitniško delo v okolici Ljutomera.
Hvala.
[email protected]
Živjo!
Stara sem 17 let. Končala sem 2. letnik gimnazije in iščem počitniško delo.
Delala bi karkoli. Pišete mi lahko na: [email protected]
Lep pozdrav!
Stara sem 17 let, jeseni bom dopolnila 18 let. Zaključila sem 3. letnik Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu. Sem iz okolice Kranja in iščem počitniško delo.
Pripravljena sem delati karkoli. Prosim VAs za pomoč in se Vam lepo zahvaljujem. Pišete mi lahko na: [email protected]
Lep pozdrav!
Star sem 17 let, jeseni bom dopolnil 18 let. Sem iz okolice Kranja in iščem počitniško delo.
Pripravljen sem delati karkoli. Prosim VAs za pomoč in se Vam lepo zahvaljujem.
Pišete mi lahko na: [email protected]
Pozdravljeni!
Iščem počitniško delo (julij, avgust, vikendi v septembru, lahko tudi za v naprej), na večinoma kakršnemkoli področju(proizvodnja, skladišča, anketiranja..), najraje strežbi, ker sem rad z ljudmi in kjer imam nekaj malega izkušenj. Star sem 17 let, zaključil 2 letnik Škofijske klasične gimnazije in živim na obrobju Ljubljane(Šentvid). Zase lahko rečem(ob pohvalah), da sem na samem delovnem mestu priden, vesten in delaven.
Pišete mi lahko na [email protected]
V Ljubljani iščem delo knjigovodstvu za meseca julij in avgust, možno tudi daljše obdobje. Poznam osnove davčne zakonodaje ter programa Pantheon in Birokrat.
Pišete lahko na naslov [email protected].
Hvala in lep pozdrav!
Lep Pozdrav!
Stara sem 18 let no septembra bom 19 in sem maturantka zaključila sem srednjo ekonomsko šolo Kranj, opravljala sem tudi 5.predmet splošne mature saj sem se vpisala na fakulteto za državne in evropske študije. Imam znanje strojepisja in uporabo računalnika. Delam lahko emd počitnicami in tudi kasneje med letom deloo iščem v Kranju ali okoli za prevoz na delo mi ni problemsaj imam vozniški izpit.
MOj mail: [email protected]
Hvala za odgovore in LP
Sem Valentina, prihajam iz okolice Ptuja. Že lep čas iščem počitniško delo, delala bi 4 tedne, in pričela čim prej. Končala sem 2. letnik gimnazije.
Delala bi v kakršnemkoli področju.
Če se najde kako primerno mesto zame, mi prosim pišite na [email protected].