POČITNIŠKO DELO
Pozdravljeni,
sem dijakinja 3. letnika, živim v Ljubljani in imam lasten prevoz. Sem izjemno komunikativna, nasmejana, prijazna, zgovorna, urejena itd. Pripravljena bi bila opravljati kakršnokoli delo do 10.7.2013. Sicer govorim 5 jezikov (angleščina, nemščina, ruščina, hrvaščina, srbščina).
Za kakršnekoli informacije mi pišite na tel. številko 040 138 712
Že vnaprej se vam zahvaljujem
Živijo,
prihajam iz Celja trenutno končujem tretji letnik splošne gimnazije z odličnim učnim uspehom, z veseljem bi opravljala kakršno koli delo, delam lahko kadar koli poleti, samo med 8.7 in 20.7 sem na družinskih počitnicah.
Če imate kakršne koli informacije ali delo zame, bi Vas prosila, da mi pišete na mail [email protected]
Zdravo ime mi je Matej iščem poletno delo za avgust, star sem 17 let, prihajam iz okolice Domžal in sem navajen kakrkolikšnega dela. Delam srednjo okoljevarstveno šolo. za vse odgovore se zahvaljujem na [email protected]
Lp Matej
Pozdravljeni!
Moje ime je Alma. stara sem 17 let (skoraj 18), končala sem 3. letnik I. gimnazije v Celju. Iščem počitniško delo v Celju. Predvsem me zanima prodaja kozmetike, sem pa pripravljena sprejeti tudi druga dela.
Kontakt: [email protected]
Pozdravljeni!
Star sem 17let in iščem počitniško delo za 2 meseca… Končal sem 3 letnik tehniške šole (elektrotehnik)… Sem pa iz okolice Maribora, z prevozom ni težav… Sprejmem vsako delo, fizično sem dobro pripravljen… kontakt [email protected]
Pozdravljeni!
Zanimam se za študentsko delo v strežbi ali kozmetika. Stara sem 21 let, po poklicu sem frizerka, sedaj pa sem končala 3 letnik gostinsko-turistične šole (smer gastronomsko-turistični tehnik). Sem komunikativna, točna, poštena, vestna, rada delam z ljudmi. Delo res nujno potrebujem ker smo doma na socialni pomoči. Sem pa iz Novega mesta. Pišete mi lahko na [email protected]
Hvala
Pozdravljeni!
Se zanimate za delo oz. prodajo parfumov, kozmetičnih izdelkov, aloe vera izdelkov,…?
Delo je trajno in plačilo je odvisno od prodanih izdelkov (kolikor naredite). Možno je priti do večjih zaslužkov in hitrega napredovanja, odvisno je le od vašega vloženega truda. Primerno je za moške in ženske. Delo lahko izvajate v kateremkoli kraju in si sami razporejate delovni čas. Zaželjena je starost 18 let ali več, če ste mlajši in imate veliko zanimanje in željo po tem delu me lahko vseeno kontaktirate.
Vsi, ki se zanimate za več informacij mi pišite na mail [email protected]
Lep pozdrav,
Alja
pozdravljeni.
Stara sem 16 let in obiskujem Gimnazijo Ptuj. Vem, da sem nekoliko pozna in delo iščem v zadnjem trenutku ampak vredno je poskusiti,kajne? Torej če ima kdorkoli kakršno koli delo v okolici Ptuja bi mu bila zelo zelo hvaležna, če mi lahko javi na mail. Imam veliko izkušenj z otroci, hitro vzpostavim stik, pravijo da sem prepričljiva in “zagrizena”. pripravljena bi bila delati Avgusta, prav tako pa vsake počitnice v prihajajočem šolskem letu. tudi vikendi ne bi bili problem.
Torej, če kdo ve za kakšno delo, prosim javite na mail : [email protected]
Hvala in lepo poletje še naprej 🙂
Pozdravljeni!
sem dijak 4 letnika tehnik mehatronike in iščem delo med tednom popoldne ali med vikendom,sem navajen dela saj sem doma iz kmetije…..v upoštev mi pride tudi kakšna vožnja kombija in podobno….
Imam izpit B kategorije…..delo naj bo v okolici celja,šentjurja……
Ponudbe lahko tudi na meil [email protected]
Pozdravljeni!
Moje ime je Urban, letos zaključujem tretji letnik tehnične gimnazije Vegova smer elektrotehnika. Zanimam se za delo med poletjem. Najraje kakšno delo s tehničnega področja, npr. v proizvodnji. Pretekla leta sem bil pomočnik monterja pohištva, v prostem času pa se ukvarjam z elektroniko, programiranjem mikrokontrolerjev, s pomočjo katerega znanja sem izdelal avtomatizirani model rastlinjaka. Sem spreten z rokami in različnim orodjem in se hitro učim. Prav tako sem se do samega pričetka dela pripravljen naučiti potrebnih znanj kolikor je to mogoče.
Delo iščem na relaciji Kamnik – Ljubljana, saj imam zagotovljen prevoz.
Če imate kakšno delo zame ali pa potrebujete informacije, mi sporočite na številko 031 510 886.
Lep pozdrav!
GLOBALLSHARE-izpopolnjeni naslednjik facebooka,bodite lastnik,največje spletne strani socialnega omrežja na svetu! Informacije https://www.globallshare.com/sl/1969328.html
Pozdravljen. Gre za oddajanje dela moči računalniškega procesorja, ki ga večje firme rabijo za zahtevnejše računalniške operacije. Ubistvu je to sodelovanje pri svetovnem projektu. Kako to poteka? – Najprej se na njihovi strani brezplačno registrirate, prenesete program, ki teče v ozadju in praktično nima vpliva na delovanje računalnika in to je praktično vse. Več časa, kot je računalnik prižgan, več se vam nabere denarja. Koliko se da zaslužit? – Na začetku dobite 1 gratis thread, ki deluje 30 dni in vsak dan prinese 1$, če vam je ideja všeč, investirate svoj denar in za 50$ kupite vsak nadaljnji thread, da se jih kupiti do 100. Jaz sem na začetku vložil okoli 150$, nato pa sem vsakih nekaj dni s tistim denarjem kupil naslednji thread, tako da jih imam sedaj 100 in dobim 100$/dan, kar je maksimum. Podjetje vsak dan izplačuje denar na eno izmed e-denarnic (Paxum, PerfectMoney, EgoPay, Payza), lahko pa si tudi nakazujete na mastercard ali viso. Vpišete se lahko: http://coingeneration.com/auth/new/679886/ Če je kakšno vprašanje, se lahko obrnete name. Lep dan,
Pozdravljeni.
Moje ime je Tjaša in letos bom zaključila 3 letnik gimnazije. Sem iz Kopra. Stara sem 17 let in bi si rada zaslužila za maturanski izlet. Delam lahko takoj ko se zaključi šola. Hitro sem učim in marsikaj sem pripravljena delati. V sklopu gimnazijskega šolanja sem nekaj časa delala tudi kot pomočnica v vrtcu, kot prostovoljka.
Prosim vas, da me kontaktirate na : [email protected]
Ponujam vam enkratno priložnost, za uspeha željne posameznike, ki si želite dodatnega zaslužka. Delo poteka preko interneta, za več informacije pišite na mail [email protected].
Lp