Najdi forum

Počitnice za 1. maj

Ste že kaj premišljevale, kam boste šle (če boste šle) na počitnice, podaljšani vikend ali izlet za 1 maj?

Za prvega maja ne greva nikamor…vsaj planiram ne,ker bom imela zele mal vecji strosek z nakupom novega avta+urejanjem koticka za naju…ampak na morje pa greva,ce se vse strese na glavo 🙂

pa pri vas?

Midva greva na morje za 5 dni in se že oba veseliva.Lp

za 1.maj bova peljale mojo sestro kam na izlet,verjetno spet na bled,ker ga obozuje…
na morje pa vsekakor, itak mava v planu it na terapevtsko kolonijo s Sonckom, ze to bo vsaj en teden ce ne dva, potem pa se s teto nekam na lepse, brez terapij,samo polezavanje in igranje=) in komaj cakam!

Nikamor.

Meni je morje “padlo v vodo”!. No, glavno, da gre tamala; najprej z mojo mamo, , če bo pa ostalo tako, kot je obljubljeno, pa gre še kasneje z očetom…. Sin pa s prijatelji.

………….mati pa doma v lavorju… :)))

Midve bova za prvi maj par dni ali še kakšnega več pri babici ob morju, poleti kakšen podaljšan vikend na obali, nekje v začetku septembra pa bova izkoristili kakšno last minute varianto (če bova dovolj našparali).

Zdravo, mi pa bomo za 1. maja uživali v našem novem stanovanju.Huuura, ne bomo več podnajemniki…ja poleti pa jo mahnemo k znancem na morje in namakanje v Kolpi..

jaz in še ena prijateljica (iz našega društva) greva v … Bosno, jeee. V cazin. Bivši sodelavce naju je povabil na fešto. Najprej sva mislili it z otroci, pa ima ona malega starega 16 mes. in ga bo raje pustila pri mami, potem pa tudi jaz mojih dveh ne bom vzela s seboj (sta se že tako kregali, da ne gresta in bosta zdaj šli z očetom v hribe :)).

greva za 2-3 dni z avtom. Tam bomo v hiši pri družini mojega sodelavca. Malo pili, veliko jedli (ali obratno) in se veselili. Grem prvič tako daleč in sploh v tisti del sveta in sem zlo vesela, da gre ona z mano. Če bi pa šla še katera od vas – prostora je še za dva.

do sedaj sem bila vsa leta doma in se res noro veselim teh praznikov.

Jaz bi šla kam, samo ne vem kam))))
Moj triletnik bi itak šel povsod, jaz pa bi šla če bi bilo toplejše vreme, ker v slabem/mrzlem sem najrajši doma.
Če ima katera kako dobro idejo, se priključiva.
lp

Bravo; to veselje mene čaka septembra.

Midva greva za 1.maj za 5 dni v Poreč kot že tolikokrat prej – le prejšnja leta pač v drugačni postavi, s sinčkom greva letos prvič. Poleti pa s prijateljico in njeno hčerko tudi na Hrvaško. Potem pa sredi poletja v službo.

Patricija, kam pa gresta v Poreč, kdaj in koliko je star tvoj sinček?

V Poreč greva od 27.4. do 2.5. v Zeleno laguno. Sinček bo takrat star skoraj 10 mesecev. Zraven gredo še starši, da mi bodo v pomoč, če ne še na WC ne bi mogla sama:).
In ti ena, kam greš pa ti in otrok?

kAJ KO BI ŽURIRANJE ZA 1 MAJ ZAMENJALA ZA TO, DA BI OTROKOMA KUPILA ZA OBLEČI?

XXLL a si to vprašanje zastavila sama sebi??

Patricija ja z grem pa z mojim korenjakom (5 let) v Brulo, to je blizu Zelene lagune.

acjom: Namesto lavorja uporabi AMC, ker ne rabiš vode :))

kaj te to je? :)))))))

ce ne pa k men prid,greva v najblizjo reko noge namakat 🙂 hahaha

Midve pa bova celih 12 dni uživale v Pakoštanih. Komaj čakam.

New Report

Close