Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja počitnice z 3 ali več otroki

počitnice z 3 ali več otroki

Oj!

Smo 5 članska družina,otroci(7,6 in 1 leto).

Lepo bi prosila za izkušnje,namige,kam hodite na dopust.V katere hotele hodite?Po možnosti družinske,povezqane sobe.

Do sedaj smo hodili v apartmaje,bi pa poskusili tudi hotel,saj se mi zdi,da je cenovno tam,tam.

že v naprej se najlepše zahvaljujem

mateja

Mi imamo službeni apartma v Piranu,pa smo večkrat tam.Le plaža je bolj tako.Lani sva bila z vsemi tremi otroci-12 let,9 let,5 mesecev so bili takrat stari.Je bil bolj aktiven dopust…
Predlani sva bila z možem sama na Djerbi,je bilo super,tudi za otroke.Imajo tudi večje sobe za družine.Letos sva nameravala iti tja z otroci,pa nas je presenetila četrta nosečnost,tako da za naju letos velja domači bazen pa trata,starejša pa bosta šla s taščo na morje.Naslednje leto pa bomo videli.

Poglej ponudbo na hofer.si. Imajo tudi do 13 leta brezplačno bivanje. Samo moraš malo sšpremljati ponudbe.

Mi smo ponavadi hodili v Kinder hotele v Avstrijo. http://www.kinderhotels.com/en-index.htm
Sedaj bolj hribolazimo ali plezamo, pa jemljemo sobe 3+3 ali pa 4 + 2. Ogromna prednost hotela je, da ni nikakršnega pospravljanja, kuhanja, vsak drugi dan daš oprat perilo. Hoteli imajo pogosteje tudi spremljajočo ponudbo: bazen, savne, fitness, squash, pa otroške igralnice, namizni tenis, …

Preverite sindikalne apartmaje za zunanje… npr Petrol jih ima, pa mladinska knjiga, pa eles… đabe so… cca 25-30 eur na dan za 6 oseb… tega v hotelu ne dobiš…

New Report

Close