Poceni notranja vrata
Trenutno je akcija v Jelovici Škofja loka in sicer 10 % popust do 31.12.04.
Gladko krilo (hrast natur ali lužen) pride okrog 15 tisoč + nekaj takega podboj, če pa želite boljše pa pride do 150 tisoč za barok vrata in krilo. Če vam montirajo oni, imate obdavčitev 8,5 % sicer pa 20 %. Montaža mislim da pride okrog 7 tisoč, imate pa garancijo.
Mi
Nemški standard pomeni da so širine drugačne od jus standarda ki je mislim da še zmeraj veljaven. npr jus šir.85 cm je po din 86cm, potem pa mislim da je jus 65cm, din 61cm, pa jus 75 cm din 73,5cm pa jus 95, din 98,5cm. višina mislim da je 198 cm, jus 2m. Ključavnice so na drugi višini ipd. Ko sem jaz kupoval, sem dobil komplet po din podboj in po din vrata, tako da mi vse lepo gre skupaj. Nisem opazil kaj posebnega, da bi se takih vrat branil. Menda je propadel en nemški trgovec pa so dobili nazaj robo in taka je gotovo ok. Če se še spomnim, je bil komplet 2000sit, računa se mi pa ne da iskat po predalih da bi preveril. Sem gledal še ostalo kar imajo, popraskano ipd. Marsikaj se da popravit ali pa napake sploh ne vidiš. S prebiranjem pa tudi kaj najdeš, imajo-so imeli kar nekaj vrat. Kako je zdaj in po koliko pa ne vem. Poznati pa moraš svoj kriterij in pa zmožnosti, ker vrata za jurja gotovo niso “zlata” Pa brez zamere.