Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala pobiranje zdravstvenih kartic

pobiranje zdravstvenih kartic

živjo!!
no,…hm…kako naj začnem…?ja, nekako tako, upam, da boste razumeli vprašanje!
v zdravstvenu domu imam osebnega zdravnika, v bistvu zdravnico. ki dela izmenično, ankrat popoldne, enkrat dopoldne, …zvečer delajo do sedme ure (vsaj tko piše na vratih)!ampak nič pa ne piše do kdaj pobirajo zdravstvene kartice!in tako sm zadnjič čakala od 5.40 do 6.40 in sploh ni bilo nobenga, da bi pobral kartice, in pol sm potrkala in je rekla da sprejemajo kartice samo do 5.30!! ampak od 6.15 pa ni nobenga več mela notri sam jest sm zunaj čakala in me ni hotla sprejet! in pol sm rekla, zakaj nimajo napisan do kdaj sprejemajo kartice…
in kaj je rekla??
da to sploh ne sme bit napisan do kdaj sprejemajo kartice, da zdravstvo prepoveduje!!!halo?? a jest pa nej pol čakam zunaj tri ure, pa me ne bodo sprejel niti povedal, da sploh ne pobirajo več kartic??

a je to sploh res, da ne sme bit to napisan pred vrati, al se je zmislna, al pri vas je to napisano?????

hvala!!!!!!

Če delajo do sedmih, bi morali delati do sedmih in vas tudi sprejeti. To kar je storila sestra ni bilo prav. Zato verjetno tudi nimajo napisano, do kdaj sprejemajo kartice, saj take omejitve zakon ne predvideva.
O takem delu bi morali seznaniti vodstvo zdravstvenega doma!

Lep pozdrav,

Tanja Koderman

Pravno-informacijski center nevladnih organizacij - PIC Povšetova 37 1000 Ljubljana Tel: 01/540 19 14 E-mail: [email protected] Odgovori PIc-a, so finančno podprti iz strani ZZZS-a.

minuto pred pretekom delovnega časa so dolžni , da vam vzamejo kartico!
moj kolega je prišel k zobarju ob 18 40 in mu je una zatežila, da kartice več ne pobirajo. pa je rekel, da imajo delovni čas do 19 ure in da hoče biti nujno spejet ker ga boli zob. zagrozil jim je da jih ne bo spustil ven in zdr. doma , če mu ne uredijo zadeve in da se jih bo fizično lotil.
seveda so se posrali in bili zaradi njega v službi do 20 40 ure. zanalašč jim je še kompliciral in jim naredil tako pridigo, da se jim še danes tresejo hlače. in čisto se strinjam z njim. če si pravic ne vzameš ti jih pač povozijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close