Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Pobarvalo se mi je belo perilo-na roza!!Kaj naj?

Pobarvalo se mi je belo perilo-na roza!!Kaj naj?

Belo sem prala in mi je rob na majici barval,zdaj imam pa tako roza perilo,prej je bilo ful lepo belo,zdaj sem pa tak jezna.Lahko kako dobim nazaj belo perilo?Sem dala še enkrat na 95,pa poseben prašek za belo in vanish oxi,pa ni boljše.

Probaj še z varekino,pa ne preveč da nebojo cunje ratale rumene!!!

samo varekine ne. Sama sem prejšnji teden prekrasne bluze in bele hlače obarvala lisasto rumeno…

Vse je šlo ven z K2r. Prodajajo v vseh večjih marketih in drogerijah. Je pa prav za zabarvano perilo, ter v mojem primeru ni poškodoval zelo občutljivih hlač. Sem pa pustila namočeno čez noč, ter nato oprala po navodilih v pralnem stroju in je šlo vse ven. Upam, da bo uspelo. Drugače je pa še Oxi – tudi en proizvod prav za zabarvano perilo.

SAMO NE K2R!!!! Resno, jaz sem si uničila cel stroj sinovih oblačil, ki so se mi rahlo zabarvale in sem jih šla reševat s K2R-om in so se mi vse barve sprale dol! Vse je ratalo sveto sivo, groza!
Jaz se nisem naša kvalitetnega sredstva za razbarvanje, žal!

Če je belo perilo, bo verjetno pomagalo, da je namočeno čez noč ali še dlje v raztopljenem pralnem prašku – pri nas prisegamo na Persil. Lahko vključiš stroj in ko je že precej pene v vodi, ugasneš ter počakaš do jutra ali opoldneva.
Sicer je bolje namočiti v topli vodi, ko je prašek dobro raztopljen (v posodi), a tu gre verjetno za večjo količino.
Ni pa dobro, da bi se zabarvano perilo prej posušilo.

Če je perilo še mokro dodaj 1dcl varikine in daj ponovno na pranje!

Lep pozdrav, Župi

K2R je za belo perilo super. jaz sem obarvala kimono za judo na rumeno, ker se je zraven pral rumeni pas, pa je šlo samo s K2R ven, da je zopet bela.
Na barvno perilo pa nisem še nikoli probala ker je to belilo. za belo pa res deluje.

Kaj pa arekina?

Jaz uporabljam za take stvari Amway-evo belilo.

New Report

Close