Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Po šestih letih +

Po šestih letih +

Pozdravljene, soborke!

Prvič v življenju sem zagledala pozitiven test in to moram deliti z vami. Ves ta čas namreč prebiram tale forum, ki mi je še vedno v veliko oporo. Tu sem vedno našla odgovore na raznorazna vprašanja, vaše izkušnje, z vami sem jokala, se veselila … Pisala sem sicer bolj malo, ampak ves čas sem bila v mislih z vami.

Kakorkoli, po vseh možnih preiskavah: od HSG, laparoskopije, po štirih inseminacijah in dveh IVF-jih, nam je uspelo. Od ET-ja je sicer že 24 dni, vendar sem še vedno na trnih. Spet čakamo … tokrat na prvi UZ. Potrpljenje je prav zares božja mast 🙂

Zato, drage moje, ne izgubite upanja, imejte pozitivno energijo (dobro vem, da tudi te občasno zmanjka), saj nikoli ne veš, za katerim ovinkom te čaka sreča. Midva z možem sva šla skozi težke preizkušnje, ampak sedaj sva kakor v nebesih. Resnično vam vsem privoščim, da zagledate tako zelo zaželjeni plusek, čez 9 mesecev pa tudi otročička 🙂

Vse dobro!
Tashi

Tashi

Iskrene čestitke ter vse lepo!!!

Tashi, čestitke!!!

ilona

Čestitke in srečno nosečnost!

Bravo..čestitam in ti želim čudovito nosečnost 🙂

Čestitke !!!

Bata.

Čestitke in lepo nosečnost lp.

čestitam tashi in lepo nosečnost ti želim.

Tashi, iskrene čestitke in lepo čuvaj pikco.
Jaz pa sem danes 13. dan po ET dobila menstruacijo. Konec je najinih sanj in pogovorov, kako pikica raste. Ampak, pozitivno greva naprej, že drugi teden grem k dr. Zornu po napotnico za naslednnji IVF, saj imava še 3 zamrznjenčke. Tako, da bova verjetno nekje v februarju ponovno poizkusila. Držimo pesti.

Taši tebi pa vse dobro in čuvaj se.

Hvala vsem, ki ste mi tako prijazno čestitale in mi želele srečno nosečnost.

Moram priznati, da še vedno nisem vsa evforična, saj je še toliko odprtih vprašanj. Predvsem si želim, da mi čas do prvega UZ čimhitreje mine in da zagledam tako zelo zaželeno bitjece.

Sicer sem pa že zgoraj napisala, da mi je tale forum v veliko pomoč ves ta čas, sedaj pa še prav posebno, ko sem doma in mi čas počasneje teče.

Še enkrat naj se vam prav iz srca zahvalim!
Tudi vam bo posijalo sonce, verjemite!

Kethy, jaz do sedaj nisem “pridelala” nobenih zamrznjenčkov, tako da je tudi to, da te trije čakajo, gotovo dober znak. Stiskam pesti za naslednji postopek!

Tashi

Čestitke.

Čestitke in lepo se čuvaj, da bo vse OK.

Čestitke.

Tudi jaz moram napisati, da sem danes po več kot po treh letih in pol truda zagledala plus:), Lani ta čas sem imela IMN, nato sem tri mesece jemala klomifen pa nič, tako da sedaj skoraj ne morem verjeti, da sem noseča. Razen bolečih dojk in pogostega uriniranja, nimam kakih drugih težav, nasprotno zelo dobro se počutim in sem polna energije.Upam, da bo vse potekalo v najlepšem redu:). Vzpodbuda vsem, ki se trudite:)

Iskrene čestitke!!!
Želim ti lepo nosečnost.

New Report

Close