po prvem pregledu vsa vesela :)
zdravo punce!
morm delit še z vami ravno zdej sem s pregleda prvega nosečniškega..sem pa v 8 tednu no mladiček je velik 11 mm, srček mu bije, in dobila sva slikico, možek je bil z mano, in nasploh morm zelo pohvalt dr.vrabičevo in sestro v ambulanti..obe sta namreč nadpovprečno prijazni in oh in sploh! res sem presrečna! prvič sem bla pri njej pa me je kr skrbel kako bo sploh me je skrbel da sploh nism noseča in bo rekla pa ka ga serjem no in sem in še zdej komi vrjamem..morm it hit slikco gledat
no NS mam v 11 tednu, ker je 12 teden ravno za novo leto, 17.12. grem pa še v tečaj zgodnje nosečnosti
in še to me je pa tut razveselilo da je NS pri nas zastonj juhu!
no sem vam mogla povedat zdej grem pa slikco gledat k še kr ne dojemam hihi!
uživejte punce!
lp, lara
Čestitke!!!!
Mi smo bili na vašem mestu pred letom dni, zdaj pa že imamo pravo malo navihanko (5,5 mesecev). Kar na tečaj zgodnje nosečnosti, pa malo kasneje na telovadbo za nosečnice (pri nas je v sklopu ZD in je bilo zastonj), je pa prijetno druženje z ostalimi trebuščki. Pa še knjigo Materinstvo in dojenje iz srca priporočam! Ksenija Šuster Olmer, knjiga okoli 2,500 sit. Prekrasna, sploh pa biblija po porodu glede dojenja.
Praviš pa, da imate nuhalno zastonj. Bi samo opozorila in vprašala, a sigurno pravo nuhalno svetlino? Veš, se je že dogajalo, da so to gin. kar sami nekaj pregledovali, pa niso dali nobenih številk ven, pa papirja o opravljeni nuhalni. nekaj takega se je že pisalo na sosednjem forumu Starši- staršem. Ker to le stane, od 10.000-12,500 sit po Slo.
Skratka morate vedeti rezultat (1:4010 je bi moj) in pa prav poseben izpisek morate dobiti, kjer piše, da so vidni roke, noge, želodec,ledvice,…
No, če pa imate le zastonj, pa hvalabogu. Sicer pa srečno!!! Tea
Pušenjak je že enkrat pisal, kdo v SLO ima “spričevalo”, da lahko opravlja NS in da ti sploh lahko izda tisti papir z rezultati in kranjske ginekološke klinike ni bilo vmes.
Tudi moja znanka je bila nekaj mesecev nazaj na zastonj “NS” v KR, ampak drugega, kot 2 slikici otročka, ni dobila. Niti številke tveganja ji niso povedali – samo to, da je vse OK. In je bilo tudi zastonj.
Jaz bi preverila še 1x pri Pušenjaku, ki to zagotovo ve.
A well-designed pallet rack layout enhances warehouse storage efficiency and workflow. Start by analyzing your available space.
Place racks in a way that avoids bottlenecks. Different layouts suit different storage goals, so pick the right system.
Ensure compliance with safety standards to reduce risks. Technology can make the process easier.
A well-thought-out layout boosts efficiency and makes operations smoother.