Pozdravljena!
Glede na to, da se za operacijo odlocam tudi sama, me zanima, koliko casa ze imas vsadke, ali imas kaksne komplikacije, ali se je naredila ovojnica okoli vsadkov… Ali so bradavice enako obcutljive kot prej, ali vsadke cutis kot nekaj tujega v telesu…
Torej prosim te, ali lahko delis svojo izkusnjo in (ne)zadovoljstvo z opravljenim posegom!
Hvala in lep pozdrav!
Suzana
Draga “zalostna”,
ja hvala, sem prebrala tvojo zalostno zgodbo, socustvujem s teboj, resnicno. Tega se vsako dekle boji, ko se odloca o teh stvareh in zato je se toliko pomembneje, da se o “zadevi” temeljito razmisli, saj ves kako potem recejo: “Poslije j….., nema kajanja…”
Upam, da bos premagala te bolecine in vseeno zbrala energijo in pogum za vnaprej. In, da bi nasla zdravnika, ki mu bos zaupala ter da bi ti morda pomagal stopiti iz zacaranega kroga. Drzim pesti zate…
Draga kolegica, mene pa vseeno nekaj zanima! Pravis, da se dogaja, da ni vsakemu zdravniku za zaupati, to lepo ponazarjas s svojim primerom. Res, hudo. Ali si pripravljena povedati to “magicno ime”, da se se pri kateri deklici zgodba morda ne ponovi?
Jaz bi ti bila neizmerno hvalezna, pa mislim, da tudi se katero drugo dekle!
Suzana