Najdi forum

Po operaciji

Pozdravljeni !

Pred meseci sem bil na posegu zaradi prirojene asimetrije obraza (desna stran obraza je zgledala otekla). Kirurg je na podlagi predhodne diagnostike (slikanje, magnetna resonanca) skozi rez pri desnem ušesu opravil redukcijo mehkih tkiv in izsesal odvečne snovi. Pri prvem pregledu po posegu, kjer je odstranil šive mi je priporočal kvalitetno in vztrajno »limfno dranažo« obraza.
Sedaj redno hodim na prej navedeno masažo in še na elektromasažo TENS, kjer mi terapevtka na desno lice prilepi blazinice skozi katere deluje elektro masaža (občutek žebljičkov). Oteklina od same operacije počasi plahni.
Ali je smiselna elektromasaža in nakup naprave za to masažo (da bi sam opravljal masažo) in ali poznate izdelovalce te naprave oz. kje bi to napravo kupil cenovno najugodneje.

LP, Dominik

Pozdravljeni!

Priporočila bi vam akupunktno masažo po Penzlu, ki vam bo naredila brazgotine funkcionalne, da ne bodo povzročale težav. Ta masaža vam bo vzpostavila ravnovesje v celotnem telesu, saj ste se odločili za veliko spremembo.

Kar se tiče TENSa vas moram na žalost razočarati. To ni nikakršna elektromasaža, ampak je samo protibolečinska terapija – torej terapija, ki zmanjša bolečine. Nič ne izboljša prekrvavitve tkiv in nima podobnih učinkov kot različne masaže.

Hvala za odgovor. Zanima me kako zgleda ta masaža “akupunktna masaža po Penzlu”, ali jo izvajate tudi vi in koliko stane ta storitev.

LP, Dominik

Sama hodim na akupunktono masažo po P. Toplo vam jo priporočam, ne samo zaradi brazgotin. Mimogrede – ko bi dekleta vedela, kakšne so posledice pearcinga v popku, se ga ne bi prav nikoli lotile, enako velja za brazgotine.
Še enkrat – pokličite terapevta – imajo tudi internetno stran, in se pogovorite. Mimogrede, zadeva sploh ni tako draga, je pa definitivno učinkovita.
Želim vam vse dobro,
Nina

Pozdravljeni!
v lanskem letu po operaciji se nisem odločil za vaš predlog terapije za kar mi je kar malo žal. Odločil sem se za vtrajno in kvalitetno limfno dranažo. Oteklina od operacije je res izginila in majhna sprememba od prejšnjega stanja je res vidna. Prvotno je bil namreč desni del obraza kar mal preveč asimetričen (deloval sem kot da bi bil otečen na desnem licu). Vendar še vedno nism zadovoljen s tem stanjem. Najverjetneje se bom v prihodnosti odločil za samoplačniški temeljit pregled glede možnosti še kakšnega zdravljenja (operacija obraza, lifting…..) ker s svojim videzom nism zadovoljen.
Bi pa prišel k vam, da me vidite in podate svoje mnenje oz. da izvedete akupunktno masažo po Penzlu. Prosim če lahko mal opište postopek te masaže, ceno in na koga se lahko kontaktiram za naročilo in termin.
Hvala, se veselim obiska.
Lp, Dominko

Pozdravljen Dominik!¨

Masaža je zelo nežna in prijetna. Izvaja se direktno na kožo, brez olj. Uporabljam posebno paličico s katero stimuliram pretok.

Za termin me lahko pokličete na spodnji telefon. Ob dogovorjeni uri ste na vrsti, traja približno eno uro.

New Report

Close