Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija po odstranitvi modrostnega zoba

po odstranitvi modrostnega zoba

Pozdravljeni,
v ponedeljek (14.09.)sem imela opravljen poseg in sicer odstranili so mi modrostni zob (levo spodaj). Poseg je potekal v lokalni anesteziji in je bil (po mojem mnenju) kar enostaven, glede na to, da je bilo vsega konec v dobrih 10-ih minutah. Imam šivano rano. Ker pa po posegu nisem dobila navodil kako naj ravnam vnaprej sem pač po svoji logiki spirala usta z žalbljevim čajem in jemala Nalgesin po potrebi. Od včeraj pa imam občutek da se mi je rana zagnojila, predvsem zaradi zadaha in tudi ko požrem slino je tak občutek 🙁
ali je kaj narobe če si rano/gnoj iz nje “izsesam” z jezikom?
Bi morala iti nazaj k zdravniku? Mojemu osebnemu zobarju ali na oralno kirurgijo, kjer je bil poseg opravljen???
Šive naj bi mi pobrali ven v ponedeljek 21.09.2009.

Hvala za odgovor

Pozdravljeni,

medtem, ko ste čakali na odgovor, se je rana verjetno že dobro zacelila. Glede na opisano, sem dobila občutek, da se je rana normalno celila.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close