Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija PO LIPOSUKCIJI TREBUHA

PO LIPOSUKCIJI TREBUHA

Pred 1,5 leta sem bila na liposukciji trebuha in jahalnih hlač.
Dr. mi je povedal, da imam zelo velik trebuh in če ne bo v redu po 1.letu, se bom morala naročiti še za op.trebuha, odvzem kože. Koliko stane operacija in koliko dni sem na bol.dopustu,koliko je dolg rez
Glede jahal.hlač sem zadovoljna, smo na ta zadnji imam ogromno pomarančne kože, kar se z liposukcijo ni dalo odstranit, je povedal operater. Mene pa me to silno moti. Se da kako na drugačen način odstranit pomarančno kožo na ta zadnji
Hvala in LP Lea

Pozdravljeni

Odvečno kožo na trebuhu odstranimo s posegom imenovanim Abdominoplastikia ( abderoplastika) nekja osnovnih info dobite na mojem spletišču med publikacijami. cen ase giblje med 357 in 550 tioč sit.
Na zadnjici in stegnih je moč doseči izboljšanje izgleda z dermolipektomjo – izrezom kože in maščevja. Po obeh posegih ostanejo na koži trajne brazgoitne , ki jih skušamo postaviti na manj opazna mesta.

Lep pozdrav

Aleš

Ali lahko zanosim, če se odločim za abdominoplastiko. In kakšna je razlika med abdominoplastiko in abderoplastiko. Saj nimam viseč trebuh, ampak močno napet in okrogel,kljub trebušnjakom.

Pozdravljeni

Besedi pomenita isto le da ima ena latinski druga pa grški koren.

V resnih in odgovornih rokah med posegom ne morete zanositi 🙂
Pred in po njem in z ustreznim partnerjem pa verjetno lahko.

Lep pozdrav

Aleš

Po abderoplastiki se trebuh v nosečnosti razširi, ali je koža dovolj elastična, da dovoljuje tako razširitev.

Mislim, da je dr.Leskovšek nekje na forumu izjavil, da se da precvikat na ta zadnji žilice, ali nekaj podobnega, da zaustavi celulit
Ali se to da, da se izognem operaciji

pozdravljeni

Je

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni

Kaj takega pa že nisem zapisal 🙂
Žilice in celulit nimajo ničesar skupnega

lep pozdrav

Aleš

New Report

Close