Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija po kemoterapiji

po kemoterapiji

Taja, hoj

tole s kožo… tudi Jakson ima mozoljčke, po roki in obrazu, pa spet izginejo, pa se spet pojavijo… Pa občasno ima suho kožo… pa občasno rumene obloge na zobe… po koncu kemo je bilo vsega več, sedaj pa počasi izveneva…in se vse pojavja le še občasno.
stranski učinki zdravil.. vzemi v zakup… tudi psiha malce drugač deluje.. tudi to..
drži se, saj bo vse kmalu za teboj..
lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

A te lahko nekaj vprašam? Koliko pa je star tvoj Jakson? Imam občutek, da okrog pet ali šest let!

Saj nisem nesramna, kajne!?

Zakaj bi bila nesramna, samo malce radovedna si:)), pa nič hudega.
Jakson je aprila dopolnil 6 let.
lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Hvala, občutek me res ni varal.
Sedaj grem pa malo na sprehod.

LP

Lep poletni pozdrav!

Oglašam se z novim vprašanjem!
Za mano so kemoterapije, pričela pa sem že z obsevanjem. Že nekaj časa opažam na strani pod čeljustjo, kjer so mi med kemoterapijo izruvali zob zaradi granoloma, povečano bezgavko. Stanje je preverila tudi moja osebna zdravnica in me potolažila, da je to lahko vnetje, ki traja od nekaj dni pa vse do nekaj tednov, lahko mesecev. Bi pa bilo dobro to preveriti. Vem, omeniti moram na OI in tudi bom. Vseeno pa sprašujem še vas, če ste kaj podobnega opazili na sebi.
Tudi obsevanja mi povzročajo določene težave kot so slabost, utrujenost, nihanje krvnega tlaka.
Vroče poletje me še dodatno obremenjuje. Zdržati bo treba.

Pozdravček!

Takih izkušenj nimam, ampak logika tvoje zdravnice je kar prava. Tudi jaz menim, da je to vnetje od ruvanja. Težko bi se med zdravljenjem takole na novo pokazale bezgavke. To je moje subjektivno in laično mnenje!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Hvala za odgovor; ko bi vsaj popustila še ta vročina, pa bi mi bilo še veliko lažje.

Nočko!

Mateja,

naj ti povem še našo izkušnjo. Sinko je zaradi tromboze vsakodnevno dobival injekcije. In če prav je od tega že dobih 8 mesecev, ima na rokah še vedno modrice. Tudi razne praske se celijo bolj počasi kot so se pred kemoterapijo.
In najbrž je tudi pri tebi tako – granolom se počasneje zdravi. Ker je tvoje telo obremenjeno z obsevanjem in bolj občutljivo, še ni v celoti “predelalo” granuloma. To je seveda moja laična razlaga.
lp, petra

Hvala za odgovore
lp

New Report

Close