Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija po izdrtju zoba

po izdrtju zoba

pozdravjeni.
stara sem 21 let.pred priblizno 2 mesecema so mi ispulili sedmico spodaj,modrostnik zraven je ze izrastel.zobozdravnik je imel nekaj tezav saj mi je sestra morala drzati glavo med puljenjem in ker je bil zob votel se je razletel ko ga je zobar hotel izvleci z klescami.nato je 2 korenini izvlekel eno po eno.po posegu nisem imela hudih bolecin.cutila sem le rahle bolecine 3-4 dni po puljenju.sedaj pa skoraj 2 meseca populjenu opazim nekaj belega in trdega kot kost kako mi kuka iz dlesni ob rani kjer je bil izpuljen zob.ta bela stvar je velika je okoli 2-3 mm in me ne boli,ne boli niti ko se dotaknem.ko pa jo poskusam pomajati cisto malo krvavi.ali mislite da je to zaostali decek zoba ali pa le kost ki je ostala okoli izpuljenega zoba?? prosim za odg.
hvallla 🙂

Pozdravljeni,

tule in brez pregleda, vam ne morem povedati kaj bi to lahko bilo; lahko je kost ali zob. Predlagam vam, da se vrnete k zobozdravniku, ki je zob odstranil, pa vam on sanira nastalo stanje.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

hvala za odg.
ali mi lahko vsaj priblizno poveste kako bo zobozdravnik ukrepal ce gre za zaostali del zoba ali pa za kost?? prosim za odgovor.
hvalla,lep dan

New Report

Close