PO IUI-ju
Ojla !
Danes je 15 dan od inseminacije , bazalna tem. se giblje od 36.8 do 37.0 , že 14 dni , imam rahle bolečine kot pri M , boleče prsa za znoreti.
Zanima me koliko časa moram še počakati za urinski test glede nato da sem dobila 18.2.07 inekcijo za podporo morebitne nosečnosti? , naj še povem , sem imel prejšenji teden 1-2 stopnjo hiperstimulacije , da imam PCO.Ker nima rednih M sem morala tudi pred postopkom jemati dobroston nato pa od 2 pa do 10 dne ciklusa Gonal f.
Zanima me predvsem če bi se morala M pojaviti če nisem noseča , namreč na kliniki mi niso hoteli dati dobrostona , ker naj bi po gonalu itak prišla M.
Lep pozdav
Pozdravljena Še ena,
imam podobno diagnozo kot ti, tudi jaz si morama M sprožiti z D.
Po Gonalu in stop inekciji po mojih dosedanjih izkušnjah nastopi
krvavitev v roku 15 do 18 dni po zadnji stop inekciji, takrat tudi
nehajo boleti prsi, bolečine so sicer včasih prav neznosne.
Držim pesti za ++. javi če bo kaj novega.
Lp od Hane
Hana ** to pa ne razumem , kako M po zadnji stop enekciji , a potem lahko M pričakujem do konec naslednjega tedna? , ker sem dobila enekcijo za podporo 18.2.07.
Na leonišču mi je bilo rečeno , da če 18 dan po inseminaciji ni M da naj pridem na odvzem krvi , se pravi če danes naredim test mi lahko pokaže lažno nosečnost?
A sem te narobe razumela?
ZAKAJ ŠE VEDNO TENSTAM Z TESTOM?
Sej boste rekle da sem čist zmešana , ampak sem bila Oktobra pri vdeževalki Karin in mi je rekla da bom sicer imela umetno oploditev , da naj bi zanosila do septembra 2007 , rodila pa leta 2008 , zato sem nekako psihično priplavljena da mogoče ni pa nič , to je bil moj prvi postopek nevem če sem jaz te sreče , da bi mi kar v prvo ratalo 🙂 , čeprav potihem upam da je uspelo , ker imam poln kufer dodajanja hormonov.
Razmišljam a naj grem po test , če bo + se bojim da bo lažen , če bo – bom razočarana in jezna zakaj spet ni M in istočasno jezna na dr. v Leonišču , ker mi ni dal dobrostona , meni pa dal lažno upanje da je mogoče ratalo.
Sej vem da sem že malo tečna ampak tole čakanje ubija.
lep pozdrav
A ja pa full pove , podrobnosti recimo meni:
*umetna oploditev
*zanosila do septembra 2007
*rodila 2008
*najprej dvojčka nato naj bi šel eden naprej 🙁
*bolniška skoraj celo nosečnost
*rodila naj bi mesec in par dni pred rokom
*baje bo fantek in bo z njim vse ok
Malo sem bila šokirana ampak kako hudiča lahko to vse vidi?
Ona mi je dala upanje da enkrat pa bom mamica upam da po njenih napovedih:)
lep pozdrav