Najdi forum

Po histeroskopiji

Spoštovani !

Vem, da je na moje vprašanje težko odgovoroti na daljavo in bom najbrž mogla  na pregled , a vseeno…

Pred tremi tedni sem imela histeroskopijo zaradi močnih krvavitev . Dva dni po posegu ( odstranitev polipov) sem dobila zelo močno krvavitev in odšla na pregled. Ni bilo znakov vnetja in je G rekla , da je najbrž menstruacija. M sem imela nazadnje dva meseca pred histeroskopijo.

Po treh tednih me je začelo močno boleti v križu in trebuhu. Ker ni bilo krvavitve sem odšla do mojega os. zdr.. Izvidi krvi in urina v redu , le eritrociti v krvi so rahlo povišani.

Sklepam , da ne more it za vnetje po posegu. Kaj bi lahko še povzročalo te težave ?

Hvala

 

 

Spoštovani,

3 tedne po posegu nobena težave več ne more imeti nobene zveze s posegom. Sicer niste zapisali svoje starosti, ampak v primeru, da ste še v reprodukcijski dobi, bi 3 tedne po posegu in menstruaciji kvečjemu pričakoval ovulacijo, ki pa kdaj tudi lahko boli oz. povzroča takšne simptome.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close