Najdi forum

Junija letos sem imela artoskopijo kolena, pri kateri so mi odstranili m. meniskus, ki je bil vkleščen. Imam tudi strgano sprednjo krizno vez, katero mi še niso operirali. Pred tednom sem koncala s fizioterapijo (8x). Poškodovano nogo imam celo zatečeno že od začetka poškodbe-pred 4 meseci…sedaj par dni pa mi vidno zateče gleženj, boli me peta, da komaj hodim..koleno me ne boli, zateceno je minimalno. Je to normalno po 2 mesecih od artoskopije?

Pozdravljeni,

ne, ni pričakovano.

Priporočam, da obiščete izbranega osebnega zdravnika. Če bo na osnovi pregleda obstajal sum globoke venske tromboze, priporočam določitev D-Dimerja iz odvzete venske krvi. Če bodo vrednosti povišane, priporočam opraviti še ultrazvočno Dopplersko preiskavo. Če bodo z njo potrdili globoko vensko trombozo, priporočam usmerjeno zdravljenje le-te. Če bodo globoko vensko trombozo izključili, priporočam predvsem limfno drenažno masažo (izvajajo jo za to dodatno usposobljeni fizioterapevti).

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close