Po 8 letih!
Pozdravljeni!
Fant me je po 8 letih prevaral in zdaj ne vem več naprej.
Zgodilo se je 2 meseca nazaj. Mesec dni preden sem ugotovila kaj se dogaja, se je zelo čudno obnašal. Pozno je hodil iz službe, vedno znova je moral kam odit,…Saj sem posumila, sicer pravilno, ampak sem sama sebe prepričevala,da sigurno ni tako neumen in se bo pustil zapeljati pubertetnici!!!!!!!
Pa se je! Kako smo ženske naivne?!
Med tem časom pa sva na veliko delala na tem, da bi zanosila.
Zdaj sem še vedno pri njem, ker mu je bilo takoj žal, da se je sploh spustil tako nizko.Prisegel je, da se to ne bo nikoli več zgodilo. Vendar od takrat naprej ne mislim na nič drugega kot to. Smrkla mu še vedno piše sms-je in ga kliče. Seveda jaz zraven norim ( v sebi ),on pa mi zagotavlja, da se bo že naveličala, saj so počitnice in si bo kao našla sebi primernega. Nikoli pa je ni postavil pred dejstvo, ni ji povedal, da noče met stikov z njo,… Razmerje pa je trajalo 1,5 meseca. Mene pa bo požrla ta nevednost,ki me grize iz dneva v dan. Kaj naj storim? Nimam praktično kam it, vse imava skupaj, ne bi pa mu rada pustila tistega kar je moje. Ne zaupam mu več in ne vem kako bi mu lahko še kdaj zaupala.
Kako naj ga pripravim do tega, da mi bo povedal vso resnico? Kajti zdaj imam občutek, da sem vsega kriva jaz in tudi on mi s svojim vedenjem to potrjuje!
A mi je sploh še kaj za pomagat?
LP Ribica
Če se pogovarjata in noče povedati vsega, če nimata iskrenih odnosov, če tebe to mori, če meniš, da tega ne moreš sprejeti, in te bo to žrlo vse življenje, potem tudi veš kaj moraš narediti, kajti na komncu koncev živimo zaradi sebe, ostali pa so naši sopotniki, in če ne gre, ne gre. Sprejeti je potrebno tako dobro kot slabi, saj je vse skupaj moje življenje, pa nja bo kakršno koli že. ne morem ga zanikati, lahko pa naredim, tako kot mislim, da je najbolj prav.
primož
Ribca, nikoli ti ne bo povedal vso resnico.Že to kar je naredil, ko sta se “trudila” zanosti ti vse pove.
Pustil ali lepo povedano, pasalo mu je “mlado meso”, ti pa rintaj in doma bo vse v redu, paše mojo “napumpam”, da ne bo mogla pobegnit, pa sem CAR.
Sorči direktnim besedam, apak stvar je taka.
Kdaj veš, da ti bo zvest.Morda si prebrala v enem od prejšnjih mojih odgovorih.
ZVESTOBA je prava in najbolj cenjena in večna dobrina odnosa med partnerjema.Črviček bo glodal venomer tvojo dušo in te prisili k premisleku.
Duša , ko je ranjena, se ne zaceli, moraš imet res debelo kožo, da boš šla preko tega.
Vso srečo ti želim, pa kakor se boš pač odločila.A ne zatiskaj si oči pred resnico, poglej na stvar z vseh zornih kotov in se pač moraš sama odločiti ali je zaupnja še vreden, najbolje je, da greš nekam in o vsem dobro premisliš.Toda ko človek za trenutek zaniha, niha celo življenje in tvoj bo to še naredil, verjemi, prvič mu je uspelo in glej ga zlomka……….morda bo pa še ratalo, ko bo “tastara” doma ob otroku vsa zoprna, zmatrana in neprespana in nepripravljena na kakšne “domače naloge”.In šviz, gremo mladenke copat pa popat, oblajaš jih ene deset, ena že prime in hopa cupa v garažco ga spravit.
Pa še nekaj.
Prekliči kartico, ne še bolje pusti ga, da ga kliče, če bi bil dečko pravi, bi ji vpričo tebe povedal, da naj neha, ali pa bi šel in bi spremenil kartico, da se zrihtat verjemi, samo po tem, ko ti pišeš, njemu še paše, da se malo cukra na mladem mesu.
Ko maček zavoha meso, ga ne pretentaš s polento………..
HOUG govoril sem
Pozdravljena Ribica!
Zaplavaj nazaj na odprto morje! Tam je še dosti drugih ribic. Najbrz bos rekla, da je lahkogovorit, ce nisi v tej situaciji. Se strinjam. Ob prebiranju tvojega pisma sem pomislila na film “NESPODOBNO POVABILO” (Robert Redford, Demi More,…). Tudi on je hotel vedeti kaj sta počela, pa v bistvu ni hotel vedeti resnice, ker resnica boli, punca!! Res hoces vedeti kaj sta počela skupaj? …….Resnica vas bo osvobodila……. Ja, ampak v kakšni smeri? V kakšno smer upaš? Da bo potem vse uredu? Da ga boš lažje pustila? Kaj hočeš je bistveno vprašanje!? Mu boš potem bolj zaupala, če ti pove vse o razmerju s to najstnico? Ali te bo grizlo do konca?
Kljub temu, da sta se v filmu glavna akterja skupaj odločila “za” , je dvom še vedno ostajal. In ko misliš, da je dvom končno premagal ljubezen, si prideta gor!!
Ribica, čim bolj pametno odločitev ti želim! POGUMNO!!
Ce se bos kar tako sprijaznila s tem, ga bos samo naucila, da lahko vara se naprej brez kakrsnih koli posledic. Ce si sedaj to lahko privosci, se bo potem, ko bosta imela otroke se toliko lazje.
On je prostovoljno sel v zvezo z punco, in zal mu je postalo sele go si ga razkrinkala in nic prej, (ce je za verjet) pa tudi se potem ni prekinil zveze, zamanjal kartice….
Najbolje da se odselis, se bo ze nasel kak plac, potem naj pa joka za tabo… potem se bo tudi pokazal v pravi luci, koliko stvari ti bo vrnil. Saj potem lahko tudi popustis in se vrnes.
Ampak tako poceni, da mu kar mirne duse odpustis se pa jaz na tvojem mestu ne bi dal. Tako bi mu samo dala zeleno luc za naslednje podvige.