Najdi forum

Ma… si lahko še jest kaj zaželiiiim? Pljiz?

Lepa hvala!
Enako tudi tebi! En lep dan ti želim!
Angel

Čau Gabriel.

Ja upam, da si pohitel s ceglom in cementom, ker sedaj bi moral izgleda že kmalu dodajati una sredstva proti zmrzovanju, strela jasna.
Ja, super je bilo, zato pa sedaj tako jamram tu gor. Ma, od zjutraj sem se že precej “unesel”. Tudi ti vidim, da si bil bolj malo nazadnje tu, pa sem mislil, da je kako sadje posredi in to, no tudi gradnjo ti opravičim, ha, ha.

Lepo se imej, se kaj “zakačimo”, čau.

No, seveda lahko…je to kakšna posebna želja…ali samo mila prošnja?
Pozdrav,
Angel

Mila prošnja!

Živio
V soboto začnem klatit jonagold, prvo branje. Pol pa tako naprej. Če rabiš kaj neoporečnega, zdravega ( ma kaj zdravega; zdravilnega ), naravi prijazno pridelanega, ekološko neobremenjujočega itd., itd. sadja – veš kje me dobiš.
Pozdrav

Hvala, pa obilno trgatev ti želim.

Jo lahko izdaš? Prošnjo namreč? Če ni skrivnost…
LP
Angel

‘Bro jutro! Sicer res hladno….. ampak sama misel greje :)) Želja? Ja, saj jo poznaš…. Takrat, ko je odgovor bil “Mogoče, enkrat”……. Spomniš?

Sicer pa lepo jutro in dan…..pa ne preveč hladno!

Jani

Dan! Mogoče…vse je mogoče…je pa en big problem (pa, da se ne boš smejal) ne morem odpreti elektonskega naslova (me je pa zdej sram), ker ne znam. Lahko pa pustim svoj naslov, pa ti piši. OK?
LP
Angel

Yeeeeeesssssssss! Strinjam! Si pa res Angel!

Jani

Seveda, če ti pa lahko kako pomagam, povej.

Pozdravčki!

Lahko. Bi te prav lepo milo prosila, da mi opišeš Kako najdem elektornski naslov…
Lahko pa to opišeš tudi drugič, ni panike…bom počakala, saj uiti tako ali tako ne morem…(pa tudi nočem)…je preveč mamljivo!
Lepo te pozdravja
Angel

Na vrhu v vrstici:

Avtor: angel ()
Datum: 11-09-01 09:50

avtor: je, če je obarvano ime z modro, to povezava na e-mail…. Klikneš, odpre se ti poštni program z e-mail naslovnikom, nekaj pač vpišeš :)) pa pošlješ…..

In jaz…..čakam, čakam, čakam

Do takrat, pozdravček!

Jani

Lepa hvala Janiju za pojasnilo. Bom obljubim, pisala…mogoče jutri…
LP
Angel

Kdaaaaj bo jutri, pojutrišnem….. Oh, ja, komaj čakam. Do takrat, Angel, bova pa še malo grela tele strani :))

Lep dan, pa jutri tud’

Jani

…..”dolgost življenja našega je kratka”…
Pozdrav!
PS: ma, kva sem danes nekam brez idej…sem izgubila navdih, veš! Po pravici povem…mi je že zjutraj zmankalo prfema (Angel se mu reče)…rajsko omamno diši…na, sedaj pa sem izgubila svojo čarobno moč…za po pi…
Bay!
Angel

Parfum, pa čarobna moč, pa Angelčki…. Saj Angelčki ne rabijo parfuma, da obdržijo svojo čarobno moč, a ne?

Lep dan, pa če tud’ brez moči :))

Jani

Seveda ga nujno potrebujejo, če so pa ženskega spola.
Ko jih bom enkrat nehala uporabljati, bom tudi nehala živeti…
Adijo!
Angel

No, zdej smo pa spet tam…doollgač…brez tebe…
Pozdrav!
Angel

New Report

Close