PMS (me daje)
Kako si skrivnosten…No, prav…mi je to všeč. Vsi v življenju imamo več možnosti (bogu hvala) reciva, možnost izbire…Ne vemo, kakšni smo, dokler se ne vidimo v drugih. Podobno tako, kot takrat, ko se zazremo v zrcalo…naša podoba seva samo v drugih…naša dobrota in iskrenost se najde šele v drugem človeku. Nihče ti nikoli ne more povedati kakšen si, dokler se sam ne zazreš v drugih …razumeš? In na koncu…”dobro v meni ima rad tisto dobro v tebi”…(sem zakomplicirala…to much!)…potem sledi na koncu spoznanje, reciva temu tveganje…me boš sprejel ali zavrnil…bom srečen ali pa…razočaran. Tveganje…tu pa vsi tvegamo, mar ne?
Lep dan!
Angel
Dan, Sašo! Sem te pogrešala, veš…Vesela sem, da si se vrnil, lepo. Te ni zeblo v Piranu? Tukaj pri nas je že pošteno mrazzz…
Podopustniški sidrom pa mene tudi daje. Sem žalostna, da se je poletje tako hitro končalo. Osebno mi je morje in sonce bolj pri srcu, kot pa zima in mraz… Na moč pogrešem Dalmacijo in njene lepote (posebno en otok), pa vonj borovcev, samoto obale, skrivnostno morje, pa žgoče sonce, pa dneve brezkrbnosti in ležanje na plaži…pa omamno domače vino in ribe, ribice…Hudo! Hudo!
Vseeno ti iskreno želim, da se imaš lepo, saj je doma najjleepše!
Enako tudi ostalim…
Angel
Kaksno hecno praviš, Andrejka!
Ma, jo nimam ravno na zalogi danes, je pa hecno, kako malo časa sem bil “down”
Sedaj ko vas berem, sem zopet kot nov. Kar pomeni, da na dopustu nafilamo baterije, si odpočijemo živce in ostale organe (no, ne vse), zatem pa to energijo, zalogo, razumno trošimo celo leto. Ampak šele drugi dan po dopustu.
Veš Sašo, da mi je to, o skupnem življenju zaradi bajte, enkrat sodelavka rekla (sva bil v finačni stiski in je pomagala): A veš, da je prav lepo ko sta z ženo še tako “skupaj”. Jaz sem jo debelo gledal pa mi reče: A ti ne veš, koliko zakonov po vselitvi v hišo gre po gobe? Ma ne, sem rekel, še nikoli slišal. In danes to slišim ponovno. Hudirja, pa res mora bit’ kaj v tem. Ampak, midva z ženo se ne dava. Če sva preživela v težkih trenutkih skupaj, pa da ne bi v dobrih tudi :)) In povem ti, res se splača vlagati vase. Saj so še problemi, ma klinc jih gleda, se bodo sami minili 🙂 Važno, da se imamo radi, ne?
Lep in sončen dan vsem skupaj na tem forumu!
Jani