Najdi forum

ploščice v kuhinji

zanima me, če ima kdo kakšno idejo.
namreč – v kuhinji imam ploščice neverjetno obupne barve. nisem jih sama izbirala – stanovanje je najemniško in iz tega razloga jih tudi ne bi menjala. bi jih pa z veseljem pobarvala, prebarvala, prelepila… če veste za kakšno obstojno barvo, folijo…

hvala:)

Meni so barvanje odsvetovali… sicer sem želela barvati kopalnico. Mi smo zdaj to rešili tako, da smo nalepili slikice narisane z barvami za steklo. Pa mogoče bom dala še odrezat ogledalo v velikosti ploščic pa sem in tja to nalimala, da malo poživim kopalnico.

Vem pa da se dajo fuge prebarvat, oz jih spraskaš in narediš na novo. Sam spet je odvisno od barve ploščic, mi imamo take čudne bež, da druge barve fuge kot bele sploh ne pašejo.

sem razmišljala, da bi jih vse premazala z lesnim lepilom, tako, malo na relief. in potem, ko bi bilo suho, barvala prek tega. pa nisem sigurna…
ploščice so pa sedaj neke čudne neprebavljive svetlo zelene barve… barvala bi v temnejšo.

pa ti misliš da bodo lastniki zadovoljni ko bodo vidl kaj boš pustila za seboj – neko packarijo na pločšicah

Pomije se v take stvari v najemniških stanovanjih ne sme posegati

z lastniki sem se že pogovorila, so navdušeni nad zamislijo. preuredila sem predsobo (stene) – so navdušeni. ne delam “krneki”, kikicapika. daleč od “packarije na ploščicah”.

a aj pol pa zakaj pa ne če se strinjajo

Zudi jaz imam v kuhinji ploščice in zanima me,ali se kje lahko kupijo samolepljive tapete ali kaj podobnega,kajti imam močan kondenz in imam ploščice nonstop “vsrane”.Je pa neprijetno to čistit.Lažje bi bilo,če bi bile samolepljive tapete,ki se lahko oprimejo ploščic.
Kje bi se dalo to kupit?

limona3, meni so samolepilne tapete ponujali v eni od trgovin s hoby programom, a so bile rahlo prosojne in ni bilo efekta, ki sem ga želela:(
gre pa za v bistvu za folijo, sicer namenjeno lepljenju na steklo.

Mož je rekel, ker je prodajal ploščice, da 100% je, če ploščice odstraniš in nalepiš nove. 99% pa je, da odstraniš del glazure na starih ploščicah in čez te nalepiš nove. Samo lepilo moraš vzeti malo močnejše (tisto za zunanjo uporabo) in bo držalo. Fuge se pa ne splača praskat ven, ker bo in prašno in imela boš veliko dela.

New Report

Close