Najdi forum

ploščice-imitacija lesa

Ali ima katera take ploščice v imitaciji lesa? Razmišljam, da bi jih dali v spalne prostore, ker imamo talno gretje. Vedno sem si želela lesen pod, ki pa ne pride v poštev. Parketi za talno gretje nisdo to, kar sem imela v mislih. Sem pa včeraj videla te ploščice, ki so lahko večjih dimenzij in izgledajo kot pod. Ne vem, kako pa to izpade v prostoru. Če jih ima katera doma, prosim če mi pove, kako ste zadovolni z ozgledom.

Midva imava temno rjave po celem hodniku, najprej so bile kupljene za v pralnico, ker so bile hudo poceni. Meni izgledajo super, čistijo se odlično, mi je žal, da sva v vetrolov dala granitogres, ker je kako boljši.

Midva bova imela v novi hiši povsod po tleh (razen v kopalnici, no) tako keramiko v imitaciji lesa, spodaj seveda talno gretje. Sem videla to že v nekaj hišah in mi je noro všeč, keramika pa nama ja tudi z vidika čiščenja in uporabnosti kot talna obloga najbolj všeč.
To so res velike ploščice, imaš različne dimenzije in vzorce, odtenke… potem pa lahko izbereš še več načinov polaganja…

Poguglaj italijansko firmo Favaro 1! Jaz sem izjemno zadovoljna z nakupom, kvaliteta je odlična, cena primerna. Ploščice pa pustijo en res poseben vtis…

Evo ti link:

Favaro 1[/url]

Zastopnik za Slovenijo pa je Bandelli d.o.o. iz Vipave

Kakšne so pa kaj cene?

New Report

Close