Ploščica z imenom
Sem malce razmišljala in sem se odločila, da odprem še eno temo.
Ponosno želim deliti z vami, da je predvčerajšnjim moj sinček dobil svojo lastno ploščico v Parku zvončkov. Meni to pomeni tako veliko, da me ljubezen do malega miška kar preplavlja!
Istočasno so ob Tomažkovi pritrdili tudi ploščico za še enega fantka, ki se je poslovil pred kratkim.
Ne vem, mogoče forum prebiral kdo od njegovih. Prižgala sem svečko tudi za njega. Mali Simon, skrbno pazi na mamico in očka, ki te imata tako zelo rada!
Tomažek, zvezdiček moj, verjetno sem v tem trenutku najponosnejša mamica 🙂
Poljubčki za vse naše angelčke :*
Kako lepo.
Tudi jaz sem ponosna skupaj s teboj, istočasno pa mi kar solze tečejo.
Vsi tvoji so lahko presrečni, da te imajo.
Objemček za Tomažka, S, moža in tebe.
p.s.
glede podpisovanja na kartice: ENKRATNO!!! Tako ne bom več samo svečic prižigala pri cerkvi na Žalah (ostalim itak ne povem, saj mali dve pikici kot da ju ni bilo za okolico, žal – a tako je), ampak ju bom lahko dejansko podpisala s simboli. HVALA TI :-)))
Ob tej tablici me je zadnjič kar stisnilo. In ob šopku namenjenemu malemu Simonu…
Vse zvezdice tega neba čuvajte svoje angele na zemlji…
Tudi nam je mali Lukec umrl v 20,5 tednu nosečnosti. Zdaj počiva v parku Zvončkov, tako kot še veliko drugih angelčkov.
Zanima me, kakšna je procedura okoli pridobitve ploščice – njegove? Kam se je treba za to obrniti? Kam poklicati………
Vesela bom, če bom pridobila kakšno inf. o tem.
Hvala vsem že v naprej, ki imate podobno zgodbico kot mi!