Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Plodovnica ali izcedek

Plodovnica ali izcedek

Pozdravljeni, včeraj zvečer sem imela na spodnjicah večji vodeni madež, ki pa se do danes zjutraj ni ponovil, ne v manjšem ne v večjem obsegu. Ker je bilo prisotno malo belega, predvidevam, da je šlo za izcedek. Zanima me ali je možno, da je to plodovnica in ali je nevarno, če je to enkraten dogodek? Imam pa že od včeraj prebavne težave, ki pa jih povezujem z obiskom restavracije. Ponoči mi je parkrat otrdel trebuh, otrok je bil zelo živahen, tudi sedaj dopoldan sem ga normalno čutila. Sem pa v 29tednu.

Če se pojavi moker madež na perilu samo 1x, je najverjetneje vaginalen izcedek. Če pride do razpoka ovojev in odtekanja plodovnice, je perilo mokro ves čas. Če se bo otrdevanje trebuha nadaljevalo, pa pojdite na pregled.

srečno, lp, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close