Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? pljuča, jetra metastaze?

pljuča, jetra metastaze?

Lep pozdrav, zanima me če mi lahko katera ki je po odkritem in zdravljenem raku dojke imela primer ko se je bolezen ponovila, kako se “najavi”.
Imam te dni nenormalen strah. Kako ste ugotovile da kaj s pljuči ali z jetri ni vredu in ste poiskale zdravnika. Jaz sem sicer pred kratkim, pred dvema mesecoma imela redni pregled in mi je onkologinja zatrdila da so izvidi krvi vredu in da sem zdrava.
Se pa zdaj počutim čisto preveč brez moči, tišči me v prsnem košu, slabo mi je na momente. Lepo lepo lepo prosim za informacijo

Pozdravljena,
s takšnimi strahovi se na žalost vse soočamo,
eni ga uspešno premagajo,krotijo,živijo z njim,….
Tiščanje v prsnem košu,občasne slabosti,…. to so posledice stresa po prestalem zdravljenju,
saj verjetno ni človeka,da ga diagnoza rak ne vrže iz tira,
Pridejo dnevi,noči,ko vse pride na plano,so pa tudi dnevi polno veselja in pozabe,saj gre,vsako leto,ki mine je bolje,tudi strah vedno manjši,a žal nikoli ne mine,vedno je nekje tam,neviden lebdi nad nami,žal.
Simptomi metastaz?
Pljuča-močan kašelj,ki po antibiotikah ne izveni,mogoče bolečine na hrbtu,izkašlavanje krvi.
Stiskanje in težko dihanje so samo napadi panike,verjemi sem jih imela,tako da ti govorim iz lastnih izkušenj.
meni ponavadi pomaga,da grem na dooolg sprehod in ne mislim na nič,opazujem naravo okrog sebe,
se z mojim malim zlatim sinkom igram in zganjava vragolije,tako se zavedam kako vredno je živeti in se boriti za to,
Držim vam pesti,da premagate strah in se veselite za vsak dan,mesec,leta,ki so še pred nami,
Lep sončen in pozitiven pozdrav!

New Report

Close