Najdi forum

pliko ali pramette

Odločam se med dvema modeloma peg perego vozički – pliko clasic in pramette. a imate kakšen nasvet, lastno izkušnjo, da bi se lažje odločila? se lepo zahvaljujem za kakršnokoli informacijo. lp.

Živjo!

Tudi mene zanima, ampak bolj pramette. Naj ti na kratko povem kar sem sama zasledila. Pri Pliku moraš kupiti naknadno košaro Naveta, pri Pramettu pa to že imaš. Mislim, da je to edina razlika. Naj se pa seveda oglasijo še lastnice omenjenih vozičkov.

lp

poličite ali pišite uvoznika Peg perego (>http://www.mami.si>) in vam bo razložil.

moja dvojčka sta že od začetka v vozičkih Pliko P3 Completto in nismo imeli posebej košare, saj se da naklon popolnoma ravno, tako, da sta oba v vozičkih ležala (ker sta rojena pozimi sem dala v voziček ovčjo kožo, zimska vreča je tako v komletu in ni nas nikoli zeblo (se mi ne zdi smiselno kupovati posebej košare)

če bi danes kupovala voziček, bi pa nabavila Pramette iz enega razloga, ker je popolnoma identičen Plikotu P3, le tako funkcionira, da na začetku dojenček gleda tebe , kasneje pa je športen voziček, tako kot navaden Pliko p3

no in to je to…

veselo vozičkanje, mi smo s Plikoti več kot zadovoljni

v sončku je trenutno v akciji

Se strinjam z Dejo. Tudi mi imamo P3 in smo več kot zadovoljni (nikoli nismo uporabljali košare). Samo dve pomanjkljivosti ima. Dojenčka ne moreš voziti tako, da je obrnjen k tebi ( pri Pramette ga lahko! ) in težko ga je voziti z eno roko. To pa je skupno vsem marelam in je potrebno vzeti v zakup. Drugače pa ima samo 9kg (Pramette 9,4 kg) in jaz še sedaj komot nesem po stopnicah otroka (13kg) z vozičkom in nakupljenimi stvarmi. Če bi še enkrat kupovala, bi se odločila za Pramette. So pa dodatki precej dragi. Mislim da pride torba okoli 10.000. Nam (če sem poštena meni) je uspelo uničiti prevleko in smo za novo plačali 20.000 :(((. Uspešen nakup ti želim!
LP Punček

Mi smo zelo zadovoljni z našim Plikotom P3. Lahek, zložen zasede malo prostora, trpežen, naslonjalo se povsem poleži, polička za prevoz starejšega otroka, zložen gre povsod.

Če bi se zdaj odločala, bi verjetno vzela pramette (da bi bil mali v prvih mesecih lahko obrnjen k meni…), vendar naj povem, (hi, hi), da sem ga tudi v Plikotu obrnila kdaj kontra (strehica je bila potem sicer narobe obrnjena, pa kaj.., edino v dežju ta varianta ni klapala, ker se ni bi dalo prav pritrditi dežne prevleke….)….

akcija – pramette stane 68.000

lp tanja

Absolutno pramette. Iz enega samega razloga; otročka gledaš, kar se mi zdi v začetnih mesecih sploh pomembno. Pa še praktičen in lep je. Ga uporabljam skoraj pet mesecev in sem resnično zadovoljna. Pa zdaj so že nove barve ven prišle, jaz nisem imela ravno izbire.

Dober nakup želim!

LP Stel@

New Report

Close