Najdi forum

Plesen v kopalnici

Pozdravček,

se mi kar meša že in sploh ne vem, kako naj se lotim plesni v kopalnici. Imamo tuš – v kopalnici ni okna je pa dobro prezračevanje – plesen pa se nabira okoli tuša, pa po ploščicah. Sem čistila že z vsem mogočim čistila pa ni učinka.

Ima še kdo te probleme? Bi mogoče šlo s parnim čistilcem? Meni se res že meša od tega stalnega drgnjanja.

Pa vseeno lep dan vam želim

Anja

Bref, tisti ki ima bel pokrovček in rdečo nalepko. Piše gor desinfekcion al teki tazga. Našpricaj in pusti vsaj pol ure če ne še dlje. Speri z vodo.

Z navadno Varikino in gobico zdrgni fleke in bo za veliko časa mir.

Bref, ki ga omenja siskamiska, je res ZAKON!

Vse kar je na bazi klora, pomaga. Samo dleovati pusti nekaj časa.

DELU sredstvo proti algam in plesni iz Mullerja. 100% pomaga.

lp

Kaj pa če se je plesen zajedla v mehki silikon med banjo in ploščice…Kupila sem cilit bang oranžni kao proti plesni in ga razžre …

Ima kdo kako idejo?

V Bauhausu imajo prav Knauf-ovo sredstvo proti zidni plesni. Našpricaš, pustiš 15 min, dobro spereš in je. Preverjeno, meni silikona ni razžiralo.

Za v kopalnico ti drugače svetujem kopalniški oz. sanitarni silikon, ki je odporen na plesen. Investicija ni velika (1-2 tubi silikona), ne bo ti pa žal nobene ure dela.

Hm, kako pa veš, da je prezračevanje dobro? Če je plesen, pol je kar malo težko to trdit. Sicer pa nisem mojster za plesni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close