Pozdravljeni-e
Sem ljubiteljica dobre glasbe in plesa, že od malih nog sem bila doma v plesu in glasbi, ko pa sem prispela v srednjo šolo se mi je pa to končalo..vse skupaj sem pustila, še danes ne vem zakaj, in še danes mi je žal. Vendar pa še danes imam rada glasbo in ples.
Naj povem, da sem stara 28 let, mamica dveh otrok, poročena, in bi si rada za hobi našla skupino deklet, katera se dobivajo dvakrat trikrat na teden, in plešejo…izrazni ples ali pa kar tako…..! Dejstvo je, da bi bilo to tako kot hobi, kot ene vrste razvedrilo in skupno druženje.
Ima kdo informacijo, da kje taka skupina obstaja, pa da bi se ji lahko pridružila..na območju gorenjske in ljubljanjske regije-
ali pa, če je tukaj katera punca , k bi bila tudi zato, da bi skupaj ustanovili skupino.
L.P
Princess
Lahko poskusiš v Plesnem centru Ljubljana, Štihova 20 – Zupančičeva jama. Tel: 01/423 04 02. Plešemo Horton. To je ena najlepših modernih plesnih tehnik. S to tehniko se oblikuje plesalčevo telo in duh z disciplino učenja, uporabo vaskega dela telesa. Z novo potjo izražanja se odseva v vsakdanjem življenju. Horton je ena od začetnih sodobnih plesnih tehnik. A trainig for life! Lahko pa se odločiš še za kakšne class-e najarzličnejših plesnih tehnik. To ti bo dalo samozavest, predvsem pa izražanje skozi jezik telesa. See you!
Jaz pri sprejemu nimam nič, ampak hodim na classe-e. Lahk ti pa povem, da glede sprejema ni omejitev. Doborodošel je vsak, ki si želi plesat. Glede zakrnelosti pa ne skrbi, v pol leta jo zgubiš in jo ohraniš za dolgo časa, to ti garantiram. Pa še napredovala boš. Res fenomenalno. Zato je mogoče dobro, da greš na začetne classe h Kjari. Ona je sončece in srceče in vse. Lahko se pred vpisom posvetuješ, kaj je zate najbolj primerno.
U, sorry, kosilo, upam, da si še gor. Ni starostnih omejitev, še presenečena boš, koliko najinih vrstikov pleše. In presenečena boš, kakšno giljivost lahko dosežes zakrnela pri teh letih. Res ni omejitve, omejitev je samo v glavi. Ko jo enkrat odpraviš, samo napreduješ. Jaz imam namen plesati tam pri 40,50,60,70,80 in naprej. Ker sem veliko zamudila prej bom vse nadoknadila kasneje. Omejitev ni!!! Juhu, juhu!