Najdi forum

Plenice Moltex

Mogoce kdo uporablja? Izkusnje?

http://www.lubica.net/gaby/blog

Mi jih uporabljamo ze od rojsvta dalje (1 leto).
To so za moje pojme ene najboljsih plenic za enkratno uporabo. Ce jih primerjam s Pamperskami so te bolj mehke in manj plasticne. Poleg tega pa Moltex plenice niso beljene…znano je, da belila v wc papirju povzrocajo hemeroide…
Glede vpojnosti se lahko kosajo z karsnimi koli plenickami za enkratno uporabo. Edino, kar sem jaz ugotovila je….ce na skatli pise od 8-17 kg…pomeni, da jih je potrebno zamenjati ze pri otrokovih 16 kg, ker drugace zelo rade spustijo blato predvsem, ce je bolj tekoce.
Ponoci nasega korenjaka ne previjam in zdrzijo tudi 12 urno vpijanje urina (v tem letu se je zgodilo, da so ponoci spustile priblizno 5x).
Edino kar me moti…da jih prodajajo samo v Milerju…zato jih kupujemo na zalogo po 2 ali 3 pakete.

L.p.

Barbara

Se povsem strinjam z B***. Res moraš kupiti malo večje, sicer pa so ODLIČNE. Kolikor vem se jih pa dobi samo v Müllerju. Ne vem sicer koliko stanejo druge plenice ampak Moltex se mi ne zdijo pretirano drage. Sicer pa je meni pri njih najbolj všeč dejstvo, da resnično dihajo in niso plastične kot recimo Hugies, Pumpers, Lumpi in podobne.

Koliko pa stanejo te plenice in koliko jih je v paketu?

Sicer nimam izkusenj s temi plenicami, vem pa, da so ene zelo redkih plenice za enkratno uporabo, v Sloveniji verjetno edine, ki so ekolosko razgradljive.

LP,
Meli

Tudi mene zanima cena.
Naš je imel te pleničke, ko je bil rojen in je ležal še v inkubatorju. Bile so zelooo majhne, pa so mu bile najmanjše še prevelike.
Je morda katera preverila, če jih imajo v lekarnah?

LP, Ana

Torej:

Cena paketa st. 4 ali 7-18 kg stanejo 2.395,00sit. v paketu pa je 44 plenic. Sicer pa, pri meni cena ne igra pomembne vloge, dokler so kvalitetne (beri:vpojne, mehke alias prijazne korenjakovi ritki), po vrhu so pa se okolju prijazne. Sem pripravljena zanje odsteti se vec denarja.

Lep dan!

Barbara

Hvala. Se strinjam.

No mene ste prepričale, pa sem jih šla kar kupit,
Tudi cena je ugodna, na otip so mehke, koliko zdržijo pa bomo še videli.
Edino kar me malce moti je to, da spodaj (med nogami) niso malce zožane, kot npr. pampers sensitive ali nove zelene huggies.
Pozdravček.

New Report

Close