Najdi forum

plenice Lumpi

Kakšne so? na ovitku piše narejene v Italiji. ko sem 1x kupila Sparove tudi narejene v Nemčiji, so bile zanič, cele trde, pa si ne upam zdaj še 1x nasrat. hvala

nam so fajn!!

Katastrofa!!!

LP

Vanja

Mi jih ne uporabljamo sam sem slišala že različna mnenja. Enim pašejo drugim pač ne. Pri nas uporabljamo babylove od DM. So nam fajn. Sem pa probala enkrat z Šparovimi (libero) pa so man ble všeč.
Vprašej kakšno kolegice kere uporablja in ti mogoče kakšno da, da poskusiš.
LP

Sparove in libero niso iste!!!!! Libero so meni pri 1. otroku bile super in komaj čakam, da bo 2. miška dovolj velika zanje. Do takrat uporabljamo lumipjeve in so meni super.

meni so bile lumpi malo pretrde, zato smo porabili samo en paket; pri prijateljih pa so jih imeli pri eni kilaži ves čas.
zdaj pri pupinih 7 kg bom kupila en paket Libero – potipala vzorec v sparu in so super
jaz imam ta hip 3 pakete razl. plenic in menjam – pampers baby dry-muller, huggies zelene in za ponoči babylove 4-9-te so najbolj debele.

Pampers so zakon – so malo dražje od Lumpija ipd… vendar ko je pampersova plenica bolj polulana je o.k. ostale pa se vidi da so narejene malo drugače…

LP

New Report

Close