Najdi forum

plenice – kje kupiti

pozdravljeni,

ali veste, kje naj kupim majhne plenice za nedonošenčke – za 2 kg? Morda Moltex – take kot jih imajo v porodnišnici.

Hvala za informacije

Pozdravljeni.

Moja sesta je kupovala Pampers. Obstajajo od dveh kilogramov dalje.

Jaz sem ji kupila od Babylove v DM, mislim da so od 2-4 kg. So bile vredu, ker so bolj majhne, za druge pa ne vem. Mogoče bo še katera kaj več vedela. Ven sva šli z 2300g. Tiste od Moltex pa dobiš v porodnišnici spodaj v trgovinici.
LP

V Baby centru imajo plenice Fixies, ki so prav za nedonošenčke. Tiste, ki jih imajo v porodnišnici niso ravno kakovostne.

hvala vsem za informacije. V porodnišnici ne prodajajo več plenic Moltex, Pamperske so vseeno prevelike. Bom probala od Baylova in Fixies.

mi smo nabavili kar pampers newborn – pa smo domov prišli z 2330g.

lp!

Tudi mi smo imeli Pampers newborn, pa smo prišli domov z 2100 gr.

lp,
Geja

Jaz sem imela pampers newborn…pa je imel mali ob odpustu 2300g…

Newborn variante – mi smo začeli z zelenimi huggieskami in babylove. Domov sva prišla z 2010 grami.

V trgovinici v porodnišnici pa moltexa ni bilo – bile so neke italijanske, drage in za moje pojme prav nič posebej kvalitetne. Sploh za tisti denar ne.

V MB se Moltex (- za 2 kg, z izrezom za popkovino, res veliko manjše od Pampers ali podobnih za 2 – 5 kg), dobijo v trgovini ob ulici, ki vodi v bolnišnico, in ki prodaja ortopedsko opremo. Žal ne vem imena, šele vrnila sem se s porodnišnice in so tam kupovali sorodniki… Cena je 4090 SIT za nekaj manj kot 50 plenic.

Pozdravček 🙂

Pozdrav!

Moltex plenice prodajajo v Müllerju v BTC-ju v Ljubljani, spodaj pri otroški hrani in dugih plenicah. Vse velikosti, tudi najmanjše – od 2 kg dalje!!!

Sebastjan, to ne bo držalo. Moltex, ki ga prodajajo v Müllerju je kao eko varianta (nebeljene s klorom) in najmanjša številka je mini, od 3-6 kg. Definitivno, ker jih večkrat kupim in tudi kot opcija plenic so na embalaži te označene kot najmanjše.

V bolnišnicah pa imajo Moltex, ki se ga da dobiti v hudo majhni obliki in ni v javni prodaji, saj tako majhne planičke ob odhodu iz bolnice nobenemu od nedonošenčkov niso več dovolj velike.

Moltex pleničke, ki jih imajo v porodnišnici od dveh kg naprej lahko kupite v Tosami tam pri Domžalah. Jih jaz kupojem tam in je cena 4.000 sit in nek drobiž za 112 pleničk.

Preverjeno drži!

LP

jaz sem uporabljala muellerjeve Beauty Baby – newborn 2-5 kg in so bili za našega 1820g težkega fantka čisto OK.

Joj AnaAna ti pa se v vsakega vtakneš,kot da vse veš.Sem te brala že pod temo inteligentni in podobnimi temami in stalno nekaj pametuješ in predalčkaš nedonošenčke in kaj vem kaj.
In Sebastjanova trditev bo še kako držala da so imeli te plenice v omenjeni trgovini.Madona me takšni pametnjakoviči razkurijo ki se vtaknejo v vsak post in nekaj pametujejo.En nedonošenček še te ne naredi strokovnjaka za nedonošenčke.Pa brez zamere,morala sem to napisat.

Pa pa

Moltex plenice imajo v MB v trgovini Diafit pri bolnišnici.Verjetno pa jih imajo v vseh trgovinah Diafit po Sloveniji.Vprašaj in ti bodo povedali,dajo pa se tudi naročit pri njih če jih slučajno nimajo na zalogi.

Mi smo jih kupovali v Merkatorju,Sparu,tudi v Tušu jih imajo Pampers od 2-4kg.Pravzaprav jih dobiš v vsaki trgovini.
>

jaz sem jih kupila v trgovini na vhodu v bolnišnico v mariboru,kasneje sem uporabila pampers .zgornji del sem malo zavihala pa je šlo.mislim da se trgovina imenuje diafit ali nekaj takega,prodajajo pa zdravstvene pripomočke

Drugače so tudi zelo mičkene od DM-a Babylove. Naši Uli so bile zelo prav.
lp D.

V Tosami v Domžalah.

New Report

Close