Najdi forum

Plenice – Huggies

Živjo!

Malo niže je tekla huda debata o plenicah – Pampers: Huggies in podobno.
Jaz pa sem danes spet popolnoma zmedena – pred 14 dnevi sem v Merkatorju kupila paket plenic Huggies in sem bila z njimi zelo zadovoljna (MADE IN UK), danes pa sem v Intersparu kupila nov paket MADE IN CZ.

A je to spet kakšna taka fora kot pri Pamperskah, ko so delane za zahod precej boljše. Ali imate že kakšne izkušnje?

Hvala in pozdravček vsem.

Ana

Tudi mi smo za probo kupili Huggies (UK). zaenkrat smo z njimi enako zadovoljni kot s Pamperskami.
Bomo pa ne glede na vse, vedno preverjali vir uvoza. Če bodo Huggies iz Vzhodne Evrope, jih ne bomo kupili. Ravno tako ne bomo kupovali Pampersk iz Vzhoda.
Če ne bo drugače, se bomo pa pač morali zapeljati v EU!

Nataša

Punce,

a je na tistih iz UK tudi kot uvoznik napisan Pejo Trading (kot na Intersparovih iz Vzhodne Evrope)?

Sem jih že dvakrat klicala, ker nikjer ne dobim številke M/L, pa jih bi še tretjič, da nas malo informirajo o razlikah…

Ne bojo nas, ne (za nos vlekli)!!!

Maxi

Pejo Trading d.o.o., Industrijska 3 Hrpelje, 6240 Kozina

V roki držim paket s 25 (-3) plenicami, velikosti L, od 12 – 22 kg. A te iščeš???
Moj mož jih je kupil ta teden v Mercatorju KR.

Nataša

Ravnokar sem raztegnila vrečko, v kateri so plenice in videla napis MADE IN CZ!!!!
Zanimivo, s temi smo kar zadovoljni, kako bi bili šele z UK!

Nataša

Ja zgleda, da je ta akcija v Intersparu cela Made in CZ…

Naša ritka je trenutno še od 10 kg dalje, zato bi bil L (od 12 kg dalje) prevelik, iščemo tisto, kar je pri Pamperskah 4+, na to številko pa je uvoznik kar pozabil… No, pa če sklepam po buhtljevem apetitu, bomo zelo kmalu L…

Maxi

No sicer se spet jaz oglašam ‘kao strokovnjak za plenice’.

Po dosedaj znanih podatkih je pri VSEH multinacionalkah – govorim o P&G, Unilever in ostalih svet razdeljen približno enbako. Zato se zna zgodit, da boste pri Huggies isto razočarane kot pri Pampers. Žal je tako, da spadamo v vzhodni blok.

Jaz nisem bila zaenkrat razočarana nisti nad Pampers, niti nad Huggies. Hvalabogu da nimamo občutljive ritke.
Sicer bo pa “plenično” obdobje v kakšnem letu končano in se s plenicami pač ne bomo več ukvarjali! Do takrat pa … Pampers ali Huggies, če bo pa slučajno prišlo do kakšnega vnetja, bomo prešli na hlačne bombažne plenice, kot jih priporoča Karmen M.

Nataša

New Report

Close