Najdi forum

plenice baby love

Kakšne se vam zdijo plenice baby love.Je res, da po njih dojenčki dobijo izpuščaje.

Jaz jih uporabljam pri naši 3.tedne stari punčki in ima čisto lepo ritko. Pred tem sem imela Huggis in mi niso bile všeč, so namreč prepuščale in ritko je imela rdečo.

Mi uporabljamo za oba škrata mešano:Huggies,Pampers in Babylove in do sedaj nismo imeli nobenih težav z ritkami…

Jaz jih uporabljam pri mojem enomesečnem sinku in je ravno tako vse v redu.
Sicer me na polici čaka nekaj bombažnih plenic in volnene hlačke od Štorklje, ampak ker je ta mali bolj sitne sorte, jih še nisem uspela poskusiti. Ko jih gledam, se mi zdijo nekam velike za enomesečnika. Pa še pajacki ne vem, če bodo zadosti veliki. No, če me katera lahko opogumi…

Mi smo pri naših dveh prešli iz pampers na baby love in so mi zelo všeč, skoraj boljše.

jaz jih uporabljam ze 5 mesecev in sem zelo zadovoljna z njimi, še boljše kot pampers
lp Mateja

Nikita,
kar gor jih daj. Enkrat moraš probat! Pa niso prevelike…

Mi bombažne uporabljamo od šestega dne (ko sva prišli domov), pa niso bile prevelike. Ko jih enkrat začneš uporabljati, kar težko daš gor tiste za enkratno uporabo. Mi jih imamo samo za na teren.

Mi smo jih našemu štiri mesečniku dali dvakrat in je bil ful premočen (ponoči). Sploh imamo nočne težave z vsemi plenicami, razen active fit. Baby love in Baby dream- niti ena plenica nam ni držala.
Zelo rada pa bi ponioči uporabljala bombažne plenice, pa se jih zaradi dveh premočenih poskusov ne upam več. Slišala sem, da volnene hlačke s časom postanejo bolj vpojne. Kako je bilo pri vas?

Tudi mi smo za Baby love, saj so edine poleg Huggies, katere so tudi ponoči zdržale;)
O lišajih (pa imata oba zelo občutljivo kožo) pa ni ne duha ne sluha..Naj kar ostane tako.

lp

Brala sem raziskavo o plenicah, ki pravi, da naj bi bile plenice Baby love še boljše od Pampers.

Mi tudi uporabljamo Baby-Love.Ko smo imeli še en paket Huggiesk smo malo menjali med Baby-Love in Huggies plenicami.Po Huggies plenicah je imela naša deklica vedno rahlo rdečo ritko.

kje se dobijo te plenice? jaz imam nedonošenčka (punčko od 2 kg) in razmišljam koje plenice da kupim. Sem videla v Baby centru plenice Fixies. Ima ko kakšne izkušnje z njimi.
Lep pozdrav
Ivana

Plenice baby love se dobi v DM v Sparu/vič ali pa City parku.

Meni pa pri baby love ni všeč, ker se muckajo in puščajo mucke po ritki. So pa na otip zelo nežne, mnogo bolj kot Huggies ali Pampers.
Ivana Fixies nam niso ustrezale. Mislim, da ne boš zgrešila, če vzameš katerokoli od zgoraj navedenih znamk. Dobijo se v Intersparu ali DM.

Mi smo najprej uporabljali pampers, čist taprve.Pri dveh mesecih dalje pa do danes, ko je star osem mesecev pa uporabljamo baby love in jih bomo vedno, ker nimajo lepilnega traku in se ne prilepijo na kožo tebuščka.Nič ni rdeče ritke, pa še dosti ceneje so.
Lidija

Ivana!

Mi smo na začetku imeli tudi Fixies pleničke in so bile čisto OK.

2,5 leti in 10 mesecev – pri obeh skoraj 100 % babylove in zelo zadovoljni!

Marija

New Report

Close