please, ali katera ve, koliko traja in kako zgleda vgnezditvena krvavitev???
Ojla!
Vem, da utrujam, da so druge pred mano to ze 100x vprasale, ampak vseeno bom full vesela, ce mi poveste svoje izkusnje, ali pa, kar ste v zvezi s tem ze prebrale.
Skratka: vceraj je bilo 14 dni od moje punkcije, torej lahko recemo 14 dni od moje ovulacije. Tri dni po punkciji sem imela ET.
Predvcerajsnjem sem imela krvavitev v sledovih. Vceraj zvecer malo vec, ampak se vedno malo. Danes popoldan pa sicer se vedno ni menstruacija, kot ponavadi, je pa precej vec kot vceraj in predvcerajsnjem.
Ali je mozno, da je to vgnezditvena krvavitev, ali je katera imela po ETju zelo sibko menstruacijo?
Koliko dni traja krvavitev zaradi vgnezditve?
Cutim pa ne nic. Nobenih krcev, nobene bolecine, nobenih novih obcutkov, tudi prsi so me bolele kak teden, potem konec.
Jaz si bom v torek naredila CB. Res bi me mocno potolazle, ce mi kaj napisete o tem, ali imam se lahko kako upanje.Barbaraa
Živjo,
mislim, da sem nekje prebrala, da je vgnezditev 1-2 dni po ET. Če se pa motim, me bodo punce popravile.
Spet drugo info, ki sem jo prebrala je, da je vgnezditev 6-10 dni po ovulaciji. Ampak to si jaz predstavljam v primeru naravne zanositve.
Ne vem, če sem ti s tem zdaj sploh kaj pomagala.
Držim pesti, da bo test kljub vsemu pozitiven.
LP
vgnezditev je v prvih dveh do največ treh dneh po ET (vključno z dnevom ET). In…. ugnezditvena krvavitev je bolj redkost kot pravilo. Ne bi ti rada zbijala upanja, ampak mislim, da pri tebi ne gre za ugnezditveno krvavitev, ker je kar malo pozno za to…
Vsekakor pa še počakaj. Dokler ne pricuri, toliko časa je upanje. Pa tudi še potem so nekatere noseče. Tko, da… edino test ti bo dal zansljiv odgovor.
Ne kar obupat.Zdaj naredi vse, da mogoče pa le ne bo prišla M.Počivaj, misli na lepe stvari, predvsem pa se ne obremenjuj, saj tako ali tako veliko ne moreš, razen tega, da se čuvaš.Če si v službi, ostani doma in ne delaj težkih stvari.Raje ostani v postelji in preberi kako dobro knjigo in si privošči vročo čokolado ali čajček ali pa izdelaj unikatna novoletna darila in preseneti tiste, ki jih imaš rada.Pa ne pozabi nase!
Jaz pa držim pesti z mislijo, da ti bo uspelo.
Pri meni je vgnezditvena krvavitev izgledala tako, da sem v prvem tednu po ovulaciji na sp. hlačkah videla eno malo krvavo pikico. Dokler ni test nosečnosti pokazal pluska sploh nisem bila pozorna na malo pikico, šele kasneje sem se spomnila kaj je to bilo. Zanosila sem v svojem ciklusu, nenačrtovano. Kako pa izgleda vgnezditvena krvavitev po ET-ju pa UPAM bom lahko povedala čez cca. 10 dni.
Pozdravljene..
imam eno vprasanje?
imela sem prvi dan zadnje menstruacije 15.3.2022 ki je trajala 3 dni.
nato sem imela spolne odnose skos do 1.4.2022 na dva dni..
in me zanima zdj sm pa 5.4 dobila rjab izcedek nato pa samo izcedke krvave madeze..
menstruacijo moram dobiti pa 12.4.2022 kj bi lahko bilo..
testa se nisem naredila, si pa zeliva otroka 🙏🍀