Plaža za majhne otroke
Lopar na Rabu. Hodiš in hodiš, voda stalno do kolen, mivka, za otroke je super, za odrasle ne! Tam res vidiš same družinice z majhnimi otroci, tako da bo otrok imel tudi družbo.
Če ti ustreza Hrvaška, poglej tudi to:(Baška na Krku)
http://www.hotelibaska.hr/hr_adria.html
Apartma ali hotel?
To ti mi žal ne moremo svetovati, ker ne vemo, kakšne so tvoje želje in potrebe. Ti najbolje poznaš svojega otroka in veš kaj vama bo bolj ustrezalo.
Jaz osebno nikoli ne bi šla v hotel, ker ne maram hotelskih sob, sobaric, skupnih restavracij,…. Moj malček spi (sploh na morju) od 12-15h tako, da bi kosilo zamudil…
Tudi sicer mi je apartma ljubši, ker imaš teraso, kamor postavimo bazenček in marelo, cel dan sem lahko v kopalkah (v hotelu se moraš stalno oblačit). Ješ kadar hočeš… res pa je, da ti v apartmaju ne kuhajo. Lahko se pa za kosila dogovoriš v bližnjem hotelu ali restavraciji, ali pa hodiš jest na različne konce, odvisno od kraja.
Ali pa še bolje vzameš penzion (to je soba – približno kot hotelska) v navadno privat hiši, kjer ti tudi kuhajo.
Nekateri pa imajo rajši hotel in hotelske usluge.
Tudi dobre plaže je težko svetovati, ker ne vemo, kaj je tebi dobro?
Nekateri imajo radi mivko, pesek, prodnate plaže oz. z majhnimi kamenčki. Ali velike masovne plaže kot je v Baški ali Rabu (rajska plaža) ali pa raje majhni bolj osamljeni zalivčki?
Za otroke so zelo zanimivi razni klubi: KLUBSKE POČITNICE, ki jih nudijo npr. v agencijah. Tam so navadno otroški bazeni, igrala, razne aktivnosti in dejavnosti, animacija, varstvo otrok in podobno. In seveda hotelska ali apartmja namestitev (Šibenik, Šolta, Rab, Mali Lošinj, Hvar…).
Joj, sem se razpisala, ampak to mi je res hecno vprašanje; ker lahko dobiš sto odgovorov, pa tebi sploh ne bi bilo povsod všeč.
Če napišeš malo več, kakšne so tvoje želje, ti bomo lažje svetovale.
Lp