Najdi forum

plaža za dojenčka

Sence čisto na plaži ni (razen senčnika), je pa malce stran cca 100 m gozdiček z igrali (polhek verjetno še ne bo plezal po njih) in senco zate. Plaža je mhmh, kako bi človek rekel, nekaj vmes med mivko oz drobnim peskom in kamenčki. Definitivno ni tako mivkasto kot na Rajski plaži – je bolje. Mislim celo, da je zaliv umetno narejen, na enem koncu pa imaš betonirano. Kaj pa vem, nimam nekako božanskih spominov na tisti dopust, ni nekako to kraj, kjer bi rekla, sem pa še gremo. Imeli smo tistega septembra tudi slabo vreme, pihalo kot noro, dež, malo sonca, šestmesečnica, ki še ne sedi najbolje, če leži, se kaj hitro obrne in hop kamen je že v ustih. So pa apartmaji kar luštni, tudi “terasa”, kjer je miza, je senca in dovolj prostora vmes, da se lahko malo večji otroci igrajo.
Lep dopust, upam, da boste imeli večjo srečo z vremenom, kot mi. Če bo takšno, kot je bilo takrat, ni straha, da bi ti bil kožušček odveč in tudi strah za alergijo je odveč.

Ja na rtu je privat kamp. Tam je zelo lepo. Ful lep razlged, kristalna voda, pogled na Crikvenico. Vse skupaj izgleda prav divje. Mi smo tja hodili na sprehod, so bili krasni sončni zahodi. Kako točno pa v kampu izgleda pa žal ne vem, ker smo bili v apartmajih.

Miša

New Report

Close