Najdi forum

Vse kar moške zabava… :))))))))

Ne resno… ste vidl tazadno številko??? Dvojčici??? Špica, samo, kaj dvojčici… BRAZILSKA ŽENSKA FUTBAL EKIPA!!!!!!!!!!!!!!!! Matibožja kere mačkice…. pa tam je najlepša postavca na svetu vam rečem. Ena ritka je taka… da se ne morem odlepit od revije stran. Uf uf uf vroče 🙂

Heheheh, pa Jelinčič Plemeniti je car, nisem se že dolgo tako nasmejal.
Zakon intervju….

Pa test, kako dober si v postelji (te testi so vedno mim)???
Okej nisem še do tja pršu, ker še vedno gledam to brazilsko ritko:)))))))

Pa ene 2 številki nazaj k je bla futbal manija je bla ena lušna slovenska mačkica huuuuda…. ena blondinka 🙂

Sorry trga me ful 😉 …ampak kapo dol, kul revija je… zajčice so zakon.

Še kdo tukej bere to odlično revijo?:)

P.S.: Men’s health je tut zakon… kako se nasmeji človek tistim nasvetom :)))

Tut jaz bi ga kupila, ampak sem že ful keša zapravla za ženske revije! Boš enkrat posodu! LP

Ne, nisem še brala tega.
Sicer pa se ob vsem tem sprašujem ali vam je moškim res najpomembnejša postava al kaj???

Noup.

Dej prlet za sekundo na klepet, če si še gor 🙂

Jaz sem si ga kupil prvič in to samo zaradi naslovnice, kjer je pisalo Zmago pl. Jelinčič- “Vsa čast Hitlerju”. Potem pa sem prebral celega. Intervju je smešen, amapak samo to. Politiki pa naj ne bi bili komiki. Jelinčič pa je samo to.
Mene so zvili od smeha tisti odgovori Playboya bralcem (..ko en pravi, da ne drka, da nima potrebe po tem itd…Playboy pa odgovori- ne skrbi, prišel bo tvoj čas). Pri testu pa se nisem najbolje odrezal, smrc. Naslednjič ga zopet kupim, morda se celo naročim.

Jebes playboy ce mas internet:)
http://www.b0g.org/wsnm/news.php?artc=1062&s=ae4b07bae1798717e6a0bc639d7f505c

Res so hude, sem nekje celo vidu filmcek kako so snemal vse to…

Gost… kaj ce se mi2 zmenva … ti kupis playboy… jst MH, pa potem zamenjava sred mesca 🙂

ejga, da nisi ti zaposlen pri playboyu, ko delaš takšno reklamo. ali pa si s.p. in imaš svojo trafiko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close