Plavalni pripomočki
Mi smo imeli kar navaden obroček, je pa najbrž odvisno kakšen odnos ima otrok do vode. Naša se je lepo z rokicami prijela okrog stranic obročka in zelo hitro plavala. Tudi skakala je lahko z njim v bazen. Za rokavčke je bila pri 1-letu še premajhna, tisti obroček z hlačkami pa se mi ni zdel primeren, ker je otrok kar precej zunaj vode, pa še gibat se ne more tako.
Oj,
mi smo se ravno dobro vrnili iz Čateža in smo uživali v vodi cel dan.
Starejši (2 leti) je užival z rokavčki, mali (10 mesecev) pa v obroču, ki ima odprtine za nogice. Super. Mali je užival.
Pa tudi sicer so imeli za tako majhne v večini – vsi starši takšen obroč.
Lahko ti ga posodim;)
Oglasi se!!
lp
Mimogrede… ker bo kmalu poletje…
Včeraj sem naletela na tole:
http://www.sunfriendlyproducts.com/cgi-bin/cart/detail.cgi?detail=44
LP,
Ivana
Poskusi si sposoditi kakšno zadevo, preden se spustiš v nakupe (no, navadni obroči so poceni, Fredov pa niti ne) – lahko se ti zgodi, da otrok ne bo prenašal. Naša pikica namreč v Fredovem obroču ni zdržala nikoli več kot 3 min (pa smo kar nekajkrat poskusili – v toplicah in na morju), v obročih z odprtinicami za noge sicer malo dlje, pa tudi ni bilo kakega groznega navdušenja. No, letos, pri letu in pol, je bila z rokavčki popolnoma zadovoljna. čeprav jo je potrebno skoraj stalno še malce držati, saj še ne zna ležati na vodi in potem hitro kaj pogoltne.
lp
Asreu
jaz bi ti priporočila fredov obroč. ampak saj veš, kako je s tem. lahko da se ga bo malček branil z vsemi štirimi in ne boš mogla nič. pri nas je v bazenih še šlo, na morju (pri 15 mesecih) smo jo pa le s težavo prepričali, da bi šla z obročem v vodo. je bilo bolje v nizki vodi in brez vseh pripomočkov.
lp in veselo čofotanje!
urša