Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja PLAVALNI OBROČEK IN PLENIČKE ZA DOJENČKE

PLAVALNI OBROČEK IN PLENIČKE ZA DOJENČKE

Zanima me, če katera ve kje se da nabiviti nekakšen obroček s sedalom, ki se ga uporablja pri dojenčkih na vodnih površinah. V bistvu nekakšen plavalni obroč za dojenčke. Pa če mogoče ve katera od katerega meseca dalje se ga lahko uporablja?

Zanimajo me tudi vaše izkušnje z plavalnimi pleničkami za dojenčke. S katerimi ste bile zadovoljne in da so bile resnično kakovostne? Imamo 8 mesečni punčki in bi ju želeli malo peljati na bazen, da se navadita na vodo. Pa še mogoče v katerih zdraviliščih ste bile zadovoljne z bazenčki za tako male otročke.

Hvala vsem za pomoč!

Mi hodimo na vadbo v vodi za dojenčke in tam jih dajo v ti. fredove obroče. Za to starost je primeren rdeč obroč. Lahko ga kupiš prek spletne trgovine na swimtrainer.si in stane 24EUR. Drugače se pa da te obroče sposoditi v bazenih. Mi smo z njim zadovoljni. Edino kar me moti je, da otroci lezejo ven, če imajo samo pleničko zato imamo mi kar neoprenske hlačke.
lp

libero plavalne pleničke, čez mu dam še kopalke

Čisto ok so plavalne pleničke od DM – Babylove (dražje so npr. Pampers; Libero še nisem videla). Uporabili smo že več paketkov, saj smo pogosto na bazenih (zlasti tečaji). Mi hodimo v Atlantis-termalni del. Ena plenička je za en skok v vodo, potem se napije vode in ni več uporabna. Z 8 mesečnim otrokom, ki ni vajen bazena, je priporočljivo za prvi obisk bazenov samo max pol ure. Pazi, da je voda dovolj topla (vsaj 32 stopinj C) in primerna za dojenčke-čista. Npr. slišala sem za Čatež, da niso ok. OK je npr. Dobrna, Ptuj….. Ne Laško, itd…. Poglej, kje imajo organizirane vadbe-imajo narejene analize vode.
Joj, bodo male uživale. Kar pojdite!!!

Naš otrok je uporabljal plavalne pleničke od DM. So se dobro obnesle, pa tudi cenovno so ene izmed najbolj ugodnih.
LP,
Nina

Kupuj od dm-a pleničke in ne priporočam ti plavalne obroče,ampak fredov obroč.zakaj???Zato ker v obročih v bistvu otrok sedi,v obroču je pa v pravilnem položaju za plavanje in ne bo otrok imel kasneje težav pri položaju

New Report

Close