PLAVALNI OBROČEK IN PLENIČKE ZA DOJENČKE
Zanima me, če katera ve kje se da nabiviti nekakšen obroček s sedalom, ki se ga uporablja pri dojenčkih na vodnih površinah. V bistvu nekakšen plavalni obroč za dojenčke. Pa če mogoče ve katera od katerega meseca dalje se ga lahko uporablja?
Zanimajo me tudi vaše izkušnje z plavalnimi pleničkami za dojenčke. S katerimi ste bile zadovoljne in da so bile resnično kakovostne? Imamo 8 mesečni punčki in bi ju želeli malo peljati na bazen, da se navadita na vodo. Pa še mogoče v katerih zdraviliščih ste bile zadovoljne z bazenčki za tako male otročke.
Hvala vsem za pomoč!
Mi hodimo na vadbo v vodi za dojenčke in tam jih dajo v ti. fredove obroče. Za to starost je primeren rdeč obroč. Lahko ga kupiš prek spletne trgovine na swimtrainer.si in stane 24EUR. Drugače se pa da te obroče sposoditi v bazenih. Mi smo z njim zadovoljni. Edino kar me moti je, da otroci lezejo ven, če imajo samo pleničko zato imamo mi kar neoprenske hlačke.
lp
Čisto ok so plavalne pleničke od DM – Babylove (dražje so npr. Pampers; Libero še nisem videla). Uporabili smo že več paketkov, saj smo pogosto na bazenih (zlasti tečaji). Mi hodimo v Atlantis-termalni del. Ena plenička je za en skok v vodo, potem se napije vode in ni več uporabna. Z 8 mesečnim otrokom, ki ni vajen bazena, je priporočljivo za prvi obisk bazenov samo max pol ure. Pazi, da je voda dovolj topla (vsaj 32 stopinj C) in primerna za dojenčke-čista. Npr. slišala sem za Čatež, da niso ok. OK je npr. Dobrna, Ptuj….. Ne Laško, itd…. Poglej, kje imajo organizirane vadbe-imajo narejene analize vode.
Joj, bodo male uživale. Kar pojdite!!!