Najdi forum

Kaj pa sladki greh? Brez poljubov, telesnih stikov, sicer globoki pogovori, globoko zaupanje, vsak s svojim resnim partnerje, midva pa skupaj z odnosom kot sem ga opisala. Veliko si pomeniva, zelo veliko, pijeva kavo tako da najina partnerja za to niti ne vesta…

To se tudi meni dogaja,nič poljubov,nobenih telesnih stikov,vsak s svojim partnerjem, družinski prijatelji in zmeraj večja želja, vsaj z moje strani

tvoj primer je najbolj klasična oblika kurbarije. moški rabi popestritev seksa, ženska pa se je zaljubila. samo vprašanje časa je, kdaj bodo nogice šle narazen. Ko je pa tako hudo, če te partner ne razume…
pa še družinski prijatelji – to je meni najbolj svinjska oblika, fuj in fej.

tvoj primer je najbolj klasična oblika kurbarije. moški rabi popestritev seksa, ženska pa se je zaljubila. samo vprašanje časa je, kdaj bodo nogice šle narazen. Ko je pa tako hudo, če te partner ne razume…
pa še družinski prijatelji – to je meni najbolj svinjska oblika, fuj in fej.[/quote]

to zadnje pa “zveni”kot pričevanje po lastnih izkušnjah. 🙂

Dragi drkaci
Ne se delat pametne ter komplicirat stvari, ogabnezi, perverznerji..Platonska ljubezen je prijateljski odnos brez seksa in to je to.Kaj se tu nekaj izzivljate s besedami. To pomeni brez dotikanja med nogami po domace,OK.Fuj, sram vas bodi.

platonska ljubav je izgovor, ker si v resnici friend-zonan. 😀

New Report

Close