Najdi forum

plasticna operacija

nujno rabim podatke (in seveda hitro) o kaksen dobrem kirurgu/pa ne iz lj… najrajs iz zagreba…
ce mi kdo lahko postreze z imenom in priimkom ter telefonsko stevilko, mu bom vec kot hvalezna…
HVALA

lp, girlyone

Je lahko privat?

LP, miki

cao,
na zalost ne vem imena, ampak je kirurg iz zagreba( tisti ki je popedenal sendi in salome, pa se kaksno estradno) dela tudi v rogaski slatini posege. tko da po moje lahko tam u kaksen hotel poklices, pa bojo sigurno vedeli koga mislis:)

LP

To je dr. Glumičič.Fuuuul dobr.
Poglej pod hrvaske informacije.Jest sem pozabila njegovo cifro.

Fabjan iz Kranja?

LP, miki

Mislim da v “moji” Rogaški ne dela operativnih posegov, temveč opravlja samo predhodne preglede. Lahko pa se pozanimam jutri, če želiš. Ko pa boš že tu, pa se oglasi. Po operaciji seveda, če praviš, da je tako nujno:-)

Pa se ja ne bos dala operirati??? A nam lahko zaupas kaj bi si naredila?:)
Lp
Ty

Mogoče pa jih je dobila na nos:))))

LP, miki

evo…V Rogaški je ob četrtkih. Drugače lahko kontaktiraš s sestro Romano Šrimpf ali Šrumf…ne vem točno…Pisarno ima v Terapiji- tako se reče stavbi, kjer je zdravstvo. Lahko pa pokličeš tudi v Beauty center 03/ 811 3408. Operira samo v Zagrebu. Njegova številka v Zagrebu pa je

00385 137 79 129

Mogoce si bo pa mozgane povecala.ha ha

Ja iz komarjevih v kurje.

Full grdo!!!!!!
Saj ne veste kaj, zakaj in kako………..

Tko!
Rina

no kr ste tko zeljni odgovora,ka je z mano narobe… pocutim se kot nekaksna spaka in ze vec zdravnikov/ginekologov/kirurgov mi je narovnost reklo, da mi ni vec pomoci-razen plasticne operacije…
eno dojko imam zelo veliko, druga pa je za eno tretino prvo… za operacijski poseg sem zrela ze od 15 leta,saj ze od takrat vem,da mi skoraj ni vec pomoci… in v bistvu mam dovolj modrcev,ki so neznasko podlozeni le na levi strani…
pomagati mi ne morejo niti hormonske inekcije…
bila sem tudi pri kirurgu v lj a je enostavno povedati/idiot… kreten me je kr hotu na operacijo narocit,ko pa sem ga zacela sprasevat kaj+kako, pa mi ni nic znal povedati….
najbolj me muci to,da ne bi mogla dojiti otroka,ker enostavno obozujem otroke…
ne vem,rabim se nekaj informacij…

hvala vsem, tebi pa se posebaj buk(zmeraj odgovoris in nikoli prevec ne sprasujes/hvala)

lp, girlyone

ob povecavi dojk lahko kjub temu brez ovir dojis otroka, tko da to se ne boj.
pri dr. Glumicicu stane pregled 100 kun, za operacijo dojk (obeh) se plača 4500 mark. za eno nazalost ne vem.

veliko uspehov ti zelim!

Naj te potolažim girlyone. Veš, imel sem punco z istim problemom kot ti. Skupaj sva bila 3 leta in pol in me to v bistvu ni motilo. Da se na zunaj ni opazilo je nosila “protezo”…zgleda tako kot tista zadeva, ki jo ob operaciji vstavijo pod kožo. Namrenjena pa je tistim ženskam, ki so bile operirane zaradi raka na dojkah. Nic se sekirat…verjemi, da se bo našel nekdo, ki te bo imel vseeno rad in ga to ne bo motilo. Je pa res, da bi ti operacija dvignila samozavest. Imam prav?

jp imas prav… operacija bi mi zelo dvignila samozavest…. am se bojim,da to ni taprav razlog a operacijo…

lp, girlyone

a si mogoce bla na operaciji?imam zelo velik vprasanj na katere bi rabla odgovore… A si bila na pregledu v slo(tak kot je napisal buk v rogaski)?

Si prepricana glede dojenja, ker men je kirurg v lj rekel, da ne bom mogla dojiti, ce se odlocim za operacijo…

hvala za vse odgovore 🙂

lp, girlyone

kaj pa, ce si das vecjo dojko pomanjsat, to najbrz nebi oviralo dojenja ?

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close