Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost PLASTIČNA OPERACIJA

PLASTIČNA OPERACIJA

Al pa tista:

ZA V USTA JIH JE DOST, ČE HOČEŠ MLEK PIT, SI PA KRAVO KUP!

LEJLA(75/A)

Sej glede zdravja sicer so pomisleki, kar pa se mnenja moških tiče glede umetnih, pa pravzaprav ne vem ali se pri dobro narejenih umetnih joških sploh ve, ali so naravni ali ne. Me pa zanima, kako bi se človek po tvojem rešil zakompleksanosti, ker mi to ne uspeva ravno najbolj. Saj straha, da bi si naredila umetne pravzaprav ni, ker prvo kot prvo nimam keša, zato: če veš, kako se znebit kompleksov kar na dan z besedo. ČAO!

A si že “probal” umetne? In če si, kaj te pri njih moti?

A te smem vprašat koliko let šteješ? Če misliš povedati po pravici povej, če pa mi misliš neko meglo prodajat pa bodi raje tiho.

Sploh te pa sprašujem zato, ker jaz sem bila pa v srednji šoli zakompleksana v drugo stran. Moje so pa kar dost velike. V prvem letniku sem imela 80B, v drugem pa 85B. Pa si predstavljaj podjeb….je sošolcev (mešani razred). Sploh pri telovadbi. Potem me je en sorodnik vedno dražil, ker sem trenirala tek, da imam vedno modro pod očesi, ker mi tolčejo po očeh. In vse to se mi je dogajalo v puberteti, kadar so najstniki najbolj občutljivi. Ampak vse to je minilo. Fantje so se potem tudi že zresnili.

Hotela pa sem ti povedati tole; vsak kompleks se da rešiti. Dopovedati si moraš, da nisi edina in sploh, da tvoje prsi niso premajhne. Kupi si Wondre, saj jih imajo dosti (z vodnimi vložki, z podloženo košarico, z gelom,……), za dvig svoje samozavesti.
Sploh pa so sedaj na modnih brveh plohice bolj moderne, kot pa me z večjimi, kajne?
P.S.:Saj me imamo pa druge težave. Mene recimo od teže in velikosti vedno bolijo, vedno moram nositi nedrček, redkokatera obleka, da mi je prav. Če pa mi je pa mi je po celem telesu razen v prsnem ne.

Ja, točno tko. Samozavest je tisto kar bi pridobila z večjimi joški. Saj moram pritznat, da se mi je stanje glede tega zadnje čase kar malo izboljšalo. Full se trudim razmišljat drugače, bolj pozitivno oz. manj negativno gledat na to stvar. In moram priznat, da mi full pomaga in da se res boljše počutim. Tud men govorijo isto: da sem lepa takšna kot sem, bla, bla, bla. Sej nekje v sebi sama to vem, samo včasih enostavno ne morem prezret očitnega, ko se pogledam. Moj tip na primer mi je že velikokrat rekel, da me ima rad takšno kot sem, da me zaradi večjih ne bi imel nič bolj, da pa dejstvo je, da imajo vsi moški radi večje (pa tud ne mislim balone) in ne more zanikat, da so tudi njemu bolj všeč večje. No, v glavnem nekaj v tem smislu. Se mi pa zdi, da si tiste punce, ki nimajo res majhnih, ki imajo “normalne”, težko predstavljajo kako se počutimo, takšne, kot jaz. Se pa prav čudim mnjenjem moških na to temo. Namreč: v moji družbi je kr dosti tipov in vedno poslušam vzklike občudovanja ob prsatih ženskah in to na vsakem koraku. Najbrž mi ni treba omenjat, da pa noben tip ni nikoli rekel, kako je na primer Ally (tista, ki jo tudi ti omenjaš) full pička. No, ja sicer pravijo: sto ljudi sto okusov, a ne vem, če to v tem primeru ravno velja. Raje, kot plastično operacijo, bi si pridobila tono in še več samozavesti, da se na to, da imam majhne, sploh spomnila nikoli ne bi. Ampak se mi zdi, da celo oprecija bolj realna kot to.

Povem ti tko kot je: stara sem 24 let in me ta moja zadeva moti, lahko bi rekla, da že od osnovne šole. In čisto jasno mi je, da nisem edina, ki ima probleme in da imate tudi druge težave (pa čeprav drugačne), ki niso nič manjše od moje. Se mi pa zdi, da se zakompleksanosti počasi rešujem ali pa je vsaj manjša. skušam najdit dobre strani pri meni in razmišljat bolj pozitivno. In jih imam, dobre strani namreč, a še vedno ostaja dejstvo…

Dosti sem brala o teh operacijah in kolikor sem jaz osveščena, ti zaradi pritiska ne morejo počit, pa baje tudi na dojenje nimajo nobenega vpliva. Ampak to piše, kaj je pa dejansko res, pa tudi jaz ne vem. Je pa baje možnost, da se ti po nekaj letih silikon razlije (vendar baje tudi to ne vpliva na zdravje(?)) in je treba vložek potem zamenjati.

Jah, vsako nenaravno stvar telo obravnava kot tujek, tako da se lahko zgodi tudi kaj z zdravjem … če pa to ni res, in to ne vpliva na zdravje, ti pa na denarnico sigurno. 🙂 Pa menjavat te silikonske vložke no, kaj pa vem … a bi rada kot Michael Jackson vsak teden pr kirurgu bla. 🙂

Aja, nekje si napisala, da fantje žvižgamo za prsatimi bejbami, za Ally pa da noben ni reku, da je ibr bejba … to je čist res. Tudi punce raje gledate beverli hils pa mizo za pet (pa kaj jest vem kaj je še:) kot pa kšne suhce ali debelkote na avtobusih ali barih.

In mislim, da bi marsikdo (kot je opaziti na forumih) raje kaj lepega pokramljal z simpatičnim dekletem ne glede na velikost njenih jošk, rite ali pa gležnjev, kot pa bulil v velke joške in … konc. 🙂

Ma ja … kukrkol že … kar je lepo za pogledat je lepo, pa naj bo to velko majhno, zeleno, črno, … to so itak sam predsodki. če kdo ni zadovoljen s svojim izgledom je to sam zarad tega, ker je brain washed od raznih nadaljevank in ljudi, ki se hvalijo s svojim izgledom in ga tudi s pridom izkoriščajo.

jest sm grd, z bl mejhnim, pa pleša mi raste, pa sm vseen najbl srečen človk … 🙂

carpe diem,
princ

No, saj je že to napredek, da opažaš manj zakomleksanosti!

Zastonj razlagaš, ker jima tako ali tako ne boš prišel do konca. Saj ne popustita niti za pedenj. Se mi zdi da sta se že obe skoraj odločili, da je samo denarja ni. Sploh ne vem zakaj sprašujeta za mnenje.
Toliko negativnih odgovorov na njuno vprašanje pa še vedno vztrajata pri svojem.

Ja, saj imaš prav. samo, ko bi ta napredek bil bolj hiter. Sicer pa me nekaj zanima glede tebe: a ti si pa zdaj že čist odkompleksana?

Ne, da bi moji kompleksi čisto “izginili” niso, seveda ne. V mojem primeru je sicer drugače. Obe imava težave z velikostjo, samo v drugo smer.
Moj fant je sicer navdušen, jaz pa kot sem rekla, imam same težave. Bolijo me, ker so pretežke, povrhu vsega pa je še ena dojka kar veliko večja kot druga. Torej sami problemi, ko kupujem nederček. Ponavadi jih kar 5 vzamem za probat.
Sploh so občutljive pred, med in po menstruac.ciklusu. Pred kakšnim mesecem sem morala na pregled ker sem mislila, da je kaj sumljivega, ker me tako bolijo. Pa pregled, pa ultrazvok,…… Pa brez nederčka nikoli ne hodim, ker ne morem.

A se ti zdi, da sem lahko zakompleksana? No pa nisem glih tako, samo malo.

Pa tudi zdi se mi, da ti nimaš takšnih težav in upam, da si jih tudi ne želiš!

Ne bi rekla ravno, da vztrajam na svojem. Tle na forum zihr nisem pisala zato, da bi se kregala s folkom. Me pač zanima, kaj si ostali res mislite o tej stavri. O.K. povedali ste svoje mnenje in to cenim, ker vem, da imate u stvari prav. In morda so mi ravno ta vaša mnjenja mal pomagala spremeniti svoje stališče oz. mi ga še bodo.

ravno prav velike so….vsaj meni se tako zdi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close