PLASTIČNA OPERACIJA
Če bi ena dama rada imela indijanski kljukast nos, in si ga je pripravljena dati operirati in zraven trpeti in plačati da bo točno tak kot ga iam Winnetou…, in se bo potem boljš počutila, pa naj pač to naredi. V mojih očeh je še vedno enako spoštovanja vredna, kot brez tega, ljudje smo pač samosvoji, eni se čudno oblačijo, drugi se tetovirajo, eni si preoblikujejo telo z specialnimi napitki in fitnesom, eni se pač malo operirajo …
Ce ima tvoja sestra take, je veliiiika verjetnost, da bodo tudi tebi se zrasle! Dojka se oblikuje vse do prvega dojenja! Sicer pa si preberi naso prejsnjo razpravo o tem, kjer sem ze napisala, da sem bila nekoc ploh, danes me je pa veselje pogledat. Stalo me je 5 kil vec (! je ceneje od silikona in 100 % ucinkovito), ampak zdaj imam tudi kaj za pokazat.
Oziroma sem jo imel priliko opazovati na plesišču. Ne vem koliko sta bili stari, v glavnem v obraz sta si bili tako podobni, da sem prepričan, da sta sestri, ena 10 cm manjša od druge z obilnimi joški, druga, ta visoka pa z bolj skromnimi. Hecno je bilo, ker je imela manjša enega zelo visokega tipa (1.90), tip zraven večje pa je bil približno enako velik kot ona. (Se ja pa videlo, da sta to dva para…, poljubčki in nežnosti na plesišču…).
A ni to fajn, da se za vsake grable najde štil!
Kar se mene tiče se mi zdi da so 75 B ravno prava velikost. Take sem imela pred 8 let nazaj, potem pa so prišle kontracepcijske tablete in nekaj kg več in zdaj imam 75 F ali 80 E (odvisno od firme modrca). Pa bi jih takoj zamenjala za une pred osmimi leti (moj dragi pa ne :)). Pa ne zato ker bi se povesile (zaenkrat še v redu stojijo), ampak zato ker imam vedno probleme pri kupovanju oblek, še posebej kopalk. Spodaj rabim številko 38 ali 40, zgoraj pa 44. In malo je trgovin, ki ti prodajo zgornji in spodnji del z različno številko. Ali pa če hočem kupit kostim. Hlače ali krilo številka 40, zgornjega dela pa sploh ne dobim takega da bi si ga lahko zapela. Če mi je prav čez joške pa je drugače prevelik (rokavi, širina, dolžina). Tako da ti priporočam da kar ostaneš pri svojih naravnih.
V kateri diskoteki si to opazoval ?
V kateri diskoteki si nas videl ?
A je to to?
Najlepše so naravne. Če pa misliš, da bi se sama bolje počutila potem to naredi.
Vendar lepo prosim ne pretiravaj. Ni gršega od pretiranih in slabo narejenih umetnih jošk.
Mislim ,da so tvoja prsa kar v redu. Moja punca ima prsa 95/d in se mi zdijo skoraj prevelika.Boni je pisal/pisala:
>
> HALLOOOOOO!?!?
> Imam isto številko in ti povem, da je čisto taprava – ne
> premajhne, ne prevelike, le dobro “skrbi” zanje, da ne bodo
> prehitro povešene in boš videla, da jim bodo všeč!
> Mah, nikoli nisem pomislila na plastično operacijo, poglej še
> malo okrog sebe.
> LP!
Max, saj mi2 imava enako mnenje!
živjo!
Čisto po naključju sem našla to internetno stran in bila totalno navdušena nad njo. Namreč tudi jst imam enak problem kot ti. Ne vem kako hudo je s teboj, ampak jst sem dobesedno zakompleksna glede mojih malih prsi. Včasih padam zaradi tega v depresije. In osebno sem mnenja, da z umetnimi joški ni čist nič narobe in da če imaš keš, si jih mirne duše privošči. Sicer je to mnenje ženske osebe, ampak menim, da bi se tudi moški strinjali z menoj. Roko dam v ogenj, da so jim bolj všeč lepe, velike umetne prsi, kakor pa naravne majhne. Tolk za enkrat, mogoče ti je moj nasvet koristil, mogoče ne, ampak morala sem odgovorit na tvoje pismo. Lepo se imej ini pogumno naprej! Lep pozdrav!
Ane flower, da bi se z bolj velikimi tudi bolj samozavestno počutila. Čeprav me vsi tolažijo, da so take čist kul-Dva pečena jajca na oko-tako namreč zgledajo, mislim, da bi vsak zbral kakšno, ki ima kaj pokazat(pa ne mislim na kakšne velike dunde).
Veš s čim sem se nekaj časa tolažila s tisto Ali- iz tiste epizode ob četrtkih na pop tv.
Una je tud en ploh-vsaj ena na tv-ponavadi nisi kaj takega videl-same joškarce-obalna straža npr..
Ribica
Flower, a si se kdaj vprašala kolk je pa zdravju nevarna operacija? Pa kaj bo na stara leta? Pa kaj ti bo tip, k bosta recimo prvič skupaj, rekel, ko bo videl, da niso naravne? Mogoče mu bo v prvi fazi res odgovarjalo, vendar pa to ni za tek na dolge proge (beri stara leta).A boš šla pol pa na zmanjšanje? Pa ko boš kar nekaj časa po operaciji trpela od bolečin? Pa otroci, pa na letalo ne smeš, pa ……….. A je vredno samo zaradi občutka, da so premajhne oz. zakompleksanosti? Vsak kompleks z leti mine, če se ga le potrudiš odpraviti.
Nam moškim zagotovo niso bolj všeč umetne prsi kot naravne. Pa ne glede na velikost.
Zakaj pa ne smeš z njimi na letalo??
Ribica
Ker jih lahko raznese… :))))
Pravijo, da zaradi pritiska se silikon lahko “poškoduje”. Ponavljam, PRAVIJO in v časopisih je pisalo.
Kaj več ti pa ne bi vedla povedat, ker nisem strokovnajkinja za silikon.
Dajte ga srat, je že bil kakšen tak primer?
Ribica
Ne poznam statistike, ampak verjetno tudi ni nikjer objavljeno, ker je to antipropaganda. BAJE, si jih je Pamela dala “pomanjšati” tudi zato (eden od razlogov).
vsi joški so dovolj veliki,da moškim zaprejo usta
Forum je zaprt za komentiranje.